- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Piszkosul várom!!! Az idei felhozatalból egyértelműen a legjobban! <3
-
Croissant
aktív tag
Az a majdnem napra pontosan 4 évvel ezelőtt már 5 éve volt
(nagyon szomorú, én is sajnálom, de ez van )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Miért elvárás egy alapvetően távolsági harcra és lopakodásra építkező játéktól az erős közelharc Az első részben csak akkor volt full contact helyzet ha elbénáztál valamit és teljesen világosan nem az volt a cél hogy a lándzsával le tudj verni bárkit.
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Grath
HÁZIGAZDA
Hát például, mert van egy teljes arénaharcos küldetésvonal a Forbidden Westben, aminek során csak lándzsát használhatsz.
De nem is értem a kérdés logikáját: ha teljesen felesleges egy funkció egy játékban, akkor vegyék ki belőle, nem? Ha pedig nem felesleges, és a harcrendszer integráns része (mint itt), akkor egy kritikában igenis helye van a, hát, kritikának. -
aerosmith
őstag
PCn lesz valamikor?
-
CptAdamica
veterán
Hype, hype, hype, első résszel csak kicsit játszottam, de az is meggyőző volt, hogy most a 2. részt nagyon várjam, jöhetne már.
Megyen!
-
.LnB
titán
Nagyon jó azt olvasni, hogy a mellék küldetések kidolgozottak lettek. De, hogy egyenesen jobbak a Witcher 3-nál?? Itt a nulláról, rögtön az egyik legjobb nyomdokaiba léptek?! Sőt, ahogy te írtad, felül is múlja a Witcher 3-at?! Ezt hiszem ha látom.
Na meg azt a jó (sztori) írást is. Mert ilyen tekintetben, számomra az első rész óriási csalódás volt. Szóval ha ezt a két dolgot tényleg rendbetették, ahogy te is írtad, akkor nálam már nyert ügye lesz a játéknak. Talán Aloy motivációja nem fog 3 percenként változni. És nem fog a kijelentéseinek teljese ellentmondó cselekedeteket csinálni. És a végén nem tolja az arcomba a játék, hogy amit csináltam az teljesen felesleges volt, mert a Sylens csávó ugye... (spoilert nem akarok írni).
Szóval ha ezek igazak, akkor ez tényleg jó lehet. De pont az első rész után maradt, rossz szájíz miatt, nem is terveztem ezt most rögtön megvenni.
(Ma ilyen "Grath nap van", ez előtt a teszt előtt, olvastam a Star Citizenes írásodat.)
Hétvégén meg befejeztem a Mass Effect Legendary Edition-t. Megértem, hogy miért lett nálad a tavalyi év legjobbja. Én most játszottam végig először. Tetszett nagyon. (Jobban mint a Psychonauts 2... )
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Grath
HÁZIGAZDA
Hát, ahogy írtam, a Witcher 3 küldetéseinek vészjósló, sötét hangulata, mondjuk a vérbáró gyermekével vagy a három boszorkánnyal kapcsolatos kavarás azért még mindig emlékezetesebb. De ahogy be van csomagolva itt minden, amilyen igényesen megjelenik minden, az parádés.
Amúgy, ha egy játékot (filmet, könyvet) úgy zárnak le, hogy minden, de tényleg minden abszolút kielégítően záródik, akkor nem lehet hozzá folytatást csinálni. Volt haszna az első résznek is, lényegében megdöntötted a Napkirály terroruralmát, megmentetted a Carja és Oseram törzseket a kihalástól, és lenulláztad Hades tervét. Egy kitaszított barbártól nem rossz . -
.LnB
titán
Pont az a törzsi szál borított ki az első részben. A két sztori szál között túl nagy volt a kontraszt. És teljesen érdektelen volt számomra a törzses. Emlékszem, mentem volna a fináléra, aztán kiírta a játék, hogy nem-nem, amíg be nem fejezed a törzsi sztoriszálat is...
És most nem emlékszem már rá nagyon, de annak talán nem is volt ráhatása a végére? Vagy akkor jöttek csak segíteni ha azt befejeztem?Na de az a lényeg, hogy legyen igazad. Akkor legalább tényleg nem csak egy grafikai "erőfitogtatást" kaptunk, hanem tényleg fejlődött a Horizon széria.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Boky
csendes tag
Valaki tudna ebben segíteni, egész életemben PC-s voltam, tavaly február óta van PS5-öm, eddig mindig használtan, hardverapróról vettem meg eddig a játékokat, a HFW lesz az első játék amit 1. nap, lehetőleg az 1. perctől kezdve játszanék.
Ha megrendelem valamelyik webshopnál, van lehetőség arra, hogy már péntek előtt átvegyem a játékot, hogy így péntek reggel a startnál már lehessen játszani?
Ha igen, minden webshop csinálja ezt, vagy csak pár? -
törölt tag
A grafikáról volt szó, de a Tempest audio hogyan működik benne? Az összefoglalóban ill. keresővel nem találtam erről infót, jobban kutakodni viszont nem merek.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem nem kell erős közelharc a Horizon játékokba, de az első részre azért nem azt mondjuk, hogy ez nem az erőssége, hanem azt, hogy teljesen suta és béna. Tök jó dolog lopakodni, tervezni, csapdát állítani és távolról lecsapni, de amikor balul sülnek el a dolgok, akkor még rögtönözni sem tudsz közelharcra támaszkodva, ehelyett dobálod a cicabukfencket 10 percig, amíg az üldözőid be nem ragadnak egy szikla mögé, hogy végre legyen egy lélegzetnyi időd felhúzni az íjat.
-
veterán
En ketsze futottam neki az elso resznek de egyszeruen a harc resze annyira nem tetszett, pontosabban ugyetlen voltam hogy mind a ketszer abbahagytam pedig az alap koncepcio nagyon tetszett/tetszik…
persze van valami konnyu mod ami viszont mar a megalazo kategoria, ki sem probaltam. Nem tudom hogy az uj resz ezen mennyit valtozott mert ha ugyanaz mint az 1 akkor sajnos ezt is kihagyom.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-=V3rthil=-
őstag
Nekem nagyon bejött a kezelés, komolyan mondom, hogy azóta se találtam másik játékot, ami ennyire feküdt volna... Viszont örülök, hogy más is úgy van vele, hogy normál alatt nem játszik, mert az már megalázó Most meg azon agyalok, hogy megvegyem-e PS4-re... Amikor bejelentették, kb biztos voltam benne, hoggy addigra lesz PS5-öm, de egyrészt nem lehet kapni, másrészt kb ez az egy játék lenne, ami miatt megvenném... De ezt valahogy teljes pompájában szeretném kipróbálni... :/
hey-ho-let's-go
-
Lenry
félisten
jah igen, vennem kell egy PS4-et
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gliskard
senior tag
Város nagyon! Az első is lekötött és imádtam (ezért és az Uncharted miatt vettem egy használt PS4 Pro-t)
Grath leírása is elég jó lett! Köszi a munkád! -
pandras83
senior tag
most néztem bele a digital foundry horizon fw elemzésébe és hát öh. milyen gépigénye lesz ennek, ha kijön pcre? ugyanaz az engine mint a zd-ban, de drasztikusan ki lett bővítve az tuti. hát mi az a víz a zd-ben látotthoz képest atyaég?! 3060 lesz ajánlott kb?
Cyberfuck Patchrunner
-
Felesbandi
senior tag
"Nagyszerű, fordulatos történet, remek karakterekkel"
Az elso reszben ez volt az, ami nagyon nem jott ossze (legalabbis szerintem). Ha ez a resze most tenyleg jo lett, akkor en mar elegedett leszek. Kell majd egy PS5. -
-
pandras83
senior tag
válasz CptAdamica #30 üzenetére
ja, hogy ilyen soká jön...akkor kár ezen izgulnom
Cyberfuck Patchrunner
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Vehetem a ps4-es változatot,ps5-re? ingyenes frissitést bevállalták még is?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na, Stöki is ugyan azt írta, mint te Grath. Nagyon egybecseng a két írás.
Lehet, hogy akkor mégis előrendelem péntekig.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hajbel
addikt
válasz pandras83 #28 üzenetére
Annyira nem lesz nagy, mivel a PS5 kb. egy 5700XT teljesítményével ér fel papíron. Nyilván lesznek majd erőforrásigényes beállítások, de egy középkategóriás vga-nak nem jelent majd problémát kb. 3 év múlva PC-n, amikor megjelenik.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Felesbandi
senior tag
Kozben neztem videokat a jatekrol es a dialogusok sokkal jobbnak tunnek, mint az elozo reszben. Ez igy elegge igeretesnek hangzik.
-
addikt
Várjuk PC-re.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
prolad
addikt
Eszembe juttatta a teszt, hogy nekiálltam még 2020 vége felé az előző résznek, kb a tutorial végéig el is jutottam, azóta is ott tartok. Lehet adni kéne neki még egy esélyt.
-
janos68
aktív tag
Egy átlagembernek,aki csak játszani,filmet nézni,zenélni,netezni(facebook és a többiek)szeret,annak tökéletes egy PS5 és egy szinte mindenkinél megtalálható bármelyik mobil.Teljesen felesleges nekik egy manapság méregdrága pc.
Aki ezekmellett melóra használnál,azoknak egyértelmű hogy kell egy notebook is. -
CriticalHit
őstag
Az ellenség nevetséges butasága, a gyenge mesterséges intelligencia miatt minden izgalom, kihívás nélküli hentelés lett. Teljesen hibás a TW3-hoz hasonlítani.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
janos68
aktív tag
válasz CriticalHit #44 üzenetére
A Witcher 3.-ban messze a leggyengébb rész a harcnak nevezett paródia volt.90%-ban csak a tüzet használtam,mert a többi fejlesztéssel csak az idő ment el,a hatékonyság nem.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez a "méregdrága" PC dolog nem igazán fedi a valóságot. Egy PS5 + garis refurbished üzleti laptop kombó simán kijön annyiból, mint amibe most egy középkategóriás VGA kerül (a többi komponens nélkül). De ha kell az asztali gép csak netezésre és videónézésre, akkor kis ráhagyással még az is kijöhet, VGA sem kell bele, csak legyen egy olyan IGP, ami meghajtja a mai videós formátumokat és kész.
A környezetemben az a tapasztalat, hogy akik nagy arccal mentek bele a "nekem egy mobil is elég mindenre" életérzésbe, ma már mind vett valami asztali gépet vagy laptopot, mert a vízdíj számlát nem tudja letölteni a szar weboldalról, netbank appban nincs benne minden funkció, ami az asztaliban igen vagy olykor meg kéne írni egy chat üzenetnél hosszabb emailt is.
Ne a gaming PC árakból induljunk ki.
-
janos68
aktív tag
válasz Stauffenberg #46 üzenetére
Az én környezetemben,már szinte senkinek sem volt gépe,mert amire kellett ,azt a mobil kiváltotta.Nekem soha nem volt még gondom a számlák fizetésével,de másnak simán lehet,ezt ebbe a remek digitális világban készséggel elismerem.
Ez változozott annyiban,hogy a Covid miatt akinek otthonról kellett melózni,az kapott a cégtől notebook-ot,olyan felszereltséggel,amit te is írtál.
Játékra konzol.PS1-óta nem is használok mást,hiszen erre van kitalálva.Másnak ugyanez csak pc.Én már képtelen lennék visszatérni rá. -
Grath
HÁZIGAZDA
válasz CriticalHit #44 üzenetére
Még jó, hogy a harccal kapcsolatban ezt senki nem tette meg, nem?
-
melega
őstag
Nekem a Witcher széria a favorit, az első részét mindig imádom, a harmadikat is ott a mellékküldetések olyanok hogy más arra játékokat épít föl.
Nem tudom sokan mind a mai napig imádják őket én is és egy taxisofőr, de kereskedelmi iskolában a végzősöknek unalmas, a HZD is.
Mondtam nekik próbálják ki a Dark souls 1 remastered, Sekiro, Dead space2 játékokat biztos nem untatják őket.
Amúgy idén én is és egy taxis is ezt várja a legjobban HF Westet.
Amik még nekem lesznek Final fantasy origins, nyáron nekiállok újra a Witcher 3 nak, ősszel Stalker 2 jövőre Plague tale requiem megvett de korai volt. God of War ragnarök ami még érdekel.
Meg az állítólag készülő Ghost of Tsushima készitőitől az új játékukat ami állítólag a feudális Japánban fog játszódni.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz Stauffenberg #46 üzenetére
A vízdíj számla stb. kompatibilitás egy dolog. De mindenki kirakja TV-re/monitorra a mobilját, vagy hogyan böngészik? Hát nagy sz*rt. Egérmozi fölött kucorogva neteznek. Úgy elolvasni hosszabb cikkeket, felkutatni bármi nem triviális információt, vagy akár csak videót nézni, kínszenvedés. Na, PS5-n meg nincs böngésző! (Igen, lehet trükközni, hogy üzenet küldesz vkinek egy webcímmel, és megbököd, de hát fülek, könyvjelzők stb. nem lesz.) Meg persze amúgy is szét van korlátozva szoftveresen. És így a végén valóban elérik, hogy legyen PC-d is! Beteg világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest