- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Na, végül én az Ebay.de-en rendeltem meg az akkut , német cégtől, max 1 hetes szállításra, brutto 4000ft-ért.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
b.peti93
csendes tag
válasz svgyula #15700 üzenetére
Szia.
Sikerült megoldani végül egy B850-es recoveryvel (ami volt rajta eredetileg), utána szépen ment fel a B535. A telefon akksi fogyasztásáról pedig annyit, hogy 2 éve vettem a telefont, és 2 hónapja kellett akksit cserélnem, mert folyamatosan kikapcsolt és gyorsan lement a töltöttségi szint, a végén már konkrétan csak töltőröl működött. Gyanítom, hogy a nagy fogyasztás miatt ment tönkre, azért is akartam egy szűz rendszert az új akksihoz. Viber és a mobilnet megy a háttérben csak. Egyébkent B535nél ha visszaolvasol, gyakori probléma a nagy akksi fogyasztás. -
fil
őstag
Sziasztok!
Használja valaki Honor 6-on az MKB Pay-t? Föltettem próbaképpen és azt írja, hogy nem kompatibilis OS. A követelmény Android 4.2 vagy újabb lenne.
Az utolsó develeoper rom van rajta... -
fil
őstag
O.K. máshogy...
H60-L12-m van a legutolsó 6.12.16 rommal. Miután már több fejlesztés nem volt várható, unlockoltam a bootloadert (MultiTool-al) , feltettem a TWRP recoveryt és rootoltam egyuttal.
Aztán a unrootoltam ,mert volt olyan banki app ,ami így már nem ment.
tehát most nem rootolt ,de custom recoveryvel van. Gondoltam kipróbálom menne-e az MKB Pay a telón. Hát nem. Inkompatibilis rom -nak találja. Ezen az sem segített hogy csináltam egy factory reset-et. Azt gondolom ,hogy lehet ,hogy a TWRP recovery a baja. Sajnos a multitoollal nem tudom visszatenni a stock recoveryt. Nem biztos ,hogy az segítene. Esetleg ,ha valakinek ilyen telója van ezzel a rommal még "gyári" állapotban (rootolatlanul, ereeti recoveryvel, locked bootloaderrel) kipróbálhatná az MKB Pay-t a playről. Lehet, hogy eleve nem szereti ezt a romot ,de lehet ,hogy ,ha visszaálítom valami gyári állapotra ,akkor működhet. Természetesen érdekelne ,hogy mi a helyzet a "stabil" rommal.
Természetesen szívesen veszek minden javaslatot. -
svgyula
addikt
Szia! Szerintem azzal kezd, hogy tedd vissza az eredeti recovery-t. Utána egy háromgombossal a teljes ROM csere. Mivel az unroot nem biztos, hogy nem hagy nyomot sőt, ezek szerint biztosan hagy nyomot. Nem véletlen futott itt is jó pár ember "likra" a frissítéskor.......
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Itt próbáltad? Ha jól emlékszem az összes fent van felhőben kronológiai sorrendben.........
Nem tudom ezen a linken elérhető lesz-e mert regisztrálni kell de próba cseresznye[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
fil
őstag
válasz svgyula #15706 üzenetére
Sikerült beszereznem a hozzávalókat...
Na, szóval föltettem a gyári recovery-t, utána feltettem a 6.12.16-os ROM-ot ,igaz nem 3 gombossal ,hanem local update-el. Így az legalább leellenőrizte ,hogy a recovery o.k. stb.
Sajnos az MKB Pay továbbra is azt mondja ,hogy "nem engedélyezett operációs rendszer". Nem hiszem, hogy ezen változtatna az ,ha 3 gombossal tenném fel ,csak nekem lenne egy csomó plusz munkám. Úgy látszik a kínai ROM-ok ki vannak zárva... -
fil
őstag
-
Kbali
nagyúr
Nézz utána a támogatási listának, mert lehet, hogy a készüléked nem támogatott. Persze lehet az unlock, root miatt is.
Amúgy nem csodálom, ha nem megy. A Mastercard-nak van egy kb. 1400 típust felölelő listája, ami tartalmazza az általuk engedélyezett készülékeket, a Honor alapból benne van, de érdemes lenne pontos készüléktípusra megnézni (pl. Galaxy S6-ból 34 féle van). -
fil
őstag
Végül is megoldódott. Nem a támogatással volt a baj. Újraraktam az egészet. Kicsit hosszú volt ,mert az updatek többnyire incrementálisak. Szerencsére néhányat magától átugrott, de így is jó pár óra volt. Azért a Huawei kiadhatott volna több lépcsőt telepíthető full rom-ként...
Azért az nagyon fúrja az oldalamat, ha nem rootolva felteszem a TWRP-t ,vajon megint elhasal?
Sajnálom a TWRP mentéseket... -
svgyula
addikt
Szia! A beépített rendszermentés miért nem jó? Nekem havonta csinál egyet és minden benne van híváslista, sms, fotók, apk, amit kijelölök mentésre. Amikor teljes ROM csere jörr nem frissítettem hanem gyalu és utána ebből pakoltam vissza mindent. Semmi nem tűnt el max az alkalmazások frissültek az új rendszerhez.
-
fil
őstag
-
Samanbacsii
őstag
"Sikerült" telómat h60-L01-re vátoztatni egy 532 rommal. Emui 3.1, Szerintetek van vissza út?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
fil
őstag
válasz Samanbacsii #15718 üzenetére
Szerintem (majdnem) mindíg van ...
Én azt csinálnám, hogy fastboottal feltenném a telefon ROM-jához való stock recoveryt. Aztán 3 gombossal a kívánt full romot, utána ha kell upgradelgetni (nem minden lépcsőhöz van full) a kívánt verzióra (ezt egyébként magától is megteszi előbb-utóbb). -
Samanbacsii
őstag
-
fil
őstag
válasz Samanbacsii #15720 üzenetére
Ez tőled függ. Ha a legújabbat szeretnéd ,akkor igen.
Én úgy vagyok vele ,hogy megpróbálom mindíg a legfrissebbet használni, de sokan inkább downgradelték a MM-ról... Azt viszont ők tudják miért...
Egyébként ,ha már egyszer megy akkor OTA frissítgeti magát és akkor biztosan olyan sorrendben és azt tesz fel ,amit kell. -
fil
őstag
válasz Samanbacsii #15723 üzenetére
Itt nézted?
Én mondjuk developeren vagyok, de ha te 532-n vagy akkor úgy látom ,hogy a következő az 535
Ld. itt
majd azután onnan lehet tovább menni aaz EMUI 4-re (535 -> 807)
ld. itt. -
fil
őstag
válasz Samanbacsii #15726 üzenetére
Én azon a napon feltettem a developert amikor megvettem.
Arra rendszeres időközönként és gyakran - ha jól emlékszem 2 hetente - jött verzió frissítés. Mindíg egy kicsit az un. "stabil" előtt járt, és ahogy olvastam a hozzászólásokat stabilításban is...
Legalább is nekem nem volt soha semmi gondom vele semmilyen téren.
De gondolom ,hogy a fejlesztés leállításakor a stabil is megkapta a developer fejlesztéseit... ,de erről majd olyan akinek van ilyenirányú tapasztalata is.
Igazából a számozása elég érdekes volt. Volt a developer - az egyértelmű , akiadás dátuma-, volt sa stabil és volt a béta ág. Ezeknek nem tudom ,hogy hogyan alakult a számozása.[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz Samanbacsii #15728 üzenetére
A kínai modelleken (L02, L12) nincs "gyárilag" google apps. Ezért FR-nél az legyalulódik. Azt a HiApp -ról kell föltenni .ahogyan az az összefoglalóban le van írva. Szerintem... Ha tévedek javítson ki valaki. Mindenesetre ezen én is átestem.
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz Samanbacsii #15730 üzenetére
Mondom, sajnos én azt nem ismerem. Nézz körül XDA-n és egyéb fórumokon. Itt már nem sokan vagyunk...
-
Lugi01
tag
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem. H6-om (H60-L12) végtelen boot loopba keveredett. Nem csináltam vele semmit, csak simán újraindítottam, de már nem indul el. Szükségem lenne a telefonra, mit tudok csinálni? 4.4-es android van még rajta, talán B119. Köszi!
-
svgyula
addikt
válasz Lugi01 #15733 üzenetére
Szia! ROM letölt.(ami rajta van) Felmásol SD-DLOAD mappa DE kicsomagolva vagyis uppdate.app állományt másolsz a kártyára nem zip fil-et! A telót folyamatosan nyomott mindhárom gombbal indítod, egészen addig amíg egy szürke kijelző megjelenik az EMUI felirattal. Elméletileg ekkor telepszik! Megvárod és újra lakod a telefont. Ha esetleg volt root, vagy egyéb rendszerfile mókolás akkor az egyel előbbi ROM lehet az opció..... vagy szerviz!
-
plck
tag
Sziasztok.
Nem tudom tudjátok e, de már nem a telemax szervizel az Extreme Digitalnak, legalábbis Huawei/Honor esetén.
Én meg azért vittem el a telót gariztatni az edigitalba, mert ugye a telemaxról ember még jót nem hallott és gondoltam ha bármi is történik a telefonnal a szervízben, azt az edigitaltól talán egyszerűbben számon tudom kérni.
Csak az a bibi, hogy így az átfutási idő minimum egy hónap, míg ha közvetlenül a szervízbe viszem akkor 1 hét.Szóval aki mostanában akar garanciáztatni az vegye figyelembe
-
-
petyametyo
aktív tag
Nincs valakinek egy eladó garis Honor 6 ja ?
-
válasz petyametyo #15739 üzenetére
Másolat_eredetije
-
zozoka79
tag
Bexart a technika.jó 2 hónapig még van rajta gari.a töltője nem tölti,először kikapcsolva töltötte csak,majd már úgy sem veszi a töltést.mi lehet a baja?szimpla akksi?edigitaltól holnap jön egy futár aki elviszi.ki tudja,mennyi idő szokott lenni a javítás?csere telefont persze nem adnak kérdeztem az ügyfélszolist...
[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Tudnátok javasolni a kétoldalú ragasztó szalagon kívül valami mást a hátlap visszaragasztására? Nekem nem fogta meg...
-
gbela
senior tag
válasz Samanbacsii #15745 üzenetére
Alternativát nem tudok, én kétoldalúval ragasztottam, és ahol volt lehetőség ott több csíkot egymás mellé, tehát ahol van felület amire tapadhat. tetején úgy rémlik pl hármat is húztam, szélén egy részen duplacsikkal csináltam, vmelyik sarokba picikből odaraktam egy csomót stb. Így is egy helyen nem tapad annyira, de összességében jól ott van.
Csak azért ha nem találsz alternativát.
-
Figur10
tag
válasz Samanbacsii #15745 üzenetére
Szia.
LCD ragasztásra [ezt]ztszokták ajánlani gondolom akkumlátor fedélhez is jó.
-
Ha valaki megtalálja a tuti megoldást rá, beszállok én is, sajnos a kétoldalú nekem sem vált be.
Másolat_eredetije
-
svgyula
addikt
Tisztelt Urak!
A kétoldalú ragasztó akinek nem fogja meg az attól van, hogy nem tiszta a felület. Ezt könnyen le lehet takarítani de! nem oldószerrel hanem egy darab fóliával. Ugyanis annak a ragasztójába minden szemét, kosz, beleragad. Van, hogy több darabot kell belenyomkodni a ragasztandó felületre mire érezhetően elkezd a fólia "ragaszkodni". Utána érdemes egy kicsit a kétoldalút is megmelegíteni és összerakás után pár percig(amíg visszahűl) préselni. Biztosan nem jön le a helyéről főleg mivel nincs is terhelés....Én is így szoktam ragasztani, soha nem volt gond.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Samanbacsii
őstag
válasz svgyula #15749 üzenetére
Köszi a tippeket!
Igen, valószínű több csík kell, de az akku mellett 2mm széles hely van és ott nem fogta meg.
Én olyanra gondoltam mint a sziloplaszt vagy a "folyékony gumi" mert később újra szétnyitható, rugalmas marad és nem oldja a műanyagot.svgyula:
Zsírtalanítottam patikai benzinnel és mikroszálas kendővel taperoltam közben. Valószínű a keret és a hátlap nem teljesen sík... Lehet akkor kezdett elválni a hátlap mikor kétoldalról szorító autós tartót használni kezdtem. Túl erősen szorította kétoldalról a műnyag házat. Valamint úgy tűnik az akku nejlon zacsija is mintha kilógna a síkból és felnyomja középen. A rámelegítést még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest