- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
válasz grafikus17 #18051 üzenetére
Reméljük sokáig Kár, hogy nem lehet eredeti hátlapot venni hozzá.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
grafikus17
senior tag
válasz grafikus17 #18043 üzenetére
Egyébkén a háttérben futás hiba miatt futottam bele egy hónapja egy fix telepítésű traffipaxba, mert azt hittem a traff hunter megy a háttérben. egy darabig ment a kijelző töltőről, de úgy megsajnáltam, nagyon melegedett.Hát kikapcsoltam. Aztán lakott területen kívül, emelkedő tetején jobb ívű kanyarban ki volt rakva a 60 tábla, 100-110-ről satu fék, és csak reménykedem, hogy sikerült 75km/h alá fékeznem.
Onnantól tudom, hogy ezek a "szarok" nem futnak a háttérben, és nincs GPS jel, és ugye a traffi hunter nem beszél, így nem tudtam hogy nem fut a háttérbenXiaomi Redmi note 7
-
merqree
őstag
Próbaként felraktam ezt: xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.6.30_v8-5.0.zip
Egyelőre még tapasztaltam olyan dolgot, ami aggodalommal töltene el.78%
6ó14p17 mp akkumlátorról
képernyő: 40,9% - 1ó10p10mp
hívások: 21% - 33p22mpWifi, GPS, Bluetooth állandóan bekapcsolva.
Carrot kihangosítóval eddig nincs gond. -
Terentius
őstag
Talán mintha MIUI 8-on az akkukímélő mód visszavenne a fogyasztásból, de lehet alig ér valamit. Reggel fél 8-kor vettem le töltőről. 25 perc kijelző,,22 perc telefonálás, állandó 4G, messenger folyamat megy a háttérben. Most vagyok 88%-on, auto fényerőn.
OnePlus 12 16/512
-
gergely64
tag
válasz grafikus17 #18050 üzenetére
Nos neked is meg mindenkinek aki fejlesztői romot használ ajánlom, hogy aki azt akarja, hogy a fontos apjai állandóan fussanak a háttérben, azok a fejlesztői beállításoknál a memória optimalizálást "semmire" kapcsolják, valamint a miui optimalizálást is kapcsolják ki.Véleményem szerint ez a két opció többet árt mint használ ha be vannak kapcsolva.
-
Golyo69
senior tag
Én tegnap raktam fel a MIUI 8 -at...
reggel 6,30 kor vettem a töltőről...100%Most 1 óra 50 perc képernyő idővel
folyamatos 4G
folyamatos Bluetooth
pár hívás ,böngészés stb + viber + messengermost 44 %
Annyira azért nem rossz....volt már rosszabb is
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
include777
aktív tag
válasz Golyo69 #18057 üzenetére
No ... többszöri próbálkozás után is az jön ki, hogy ez a marharépa telefon a gyári 2 amperes töltőjével villámgyorsan feltölti a telefont, de ez nem tölti fel 100%-ra. kb egy, másfél óra alatt 20%-ról feltölti 100%-ra de az aksi itt nincs tele. Rajta kell hagyni 100% töltés után még a telefont a töltőn, ekkor kb 100%-ra tényleg fel van töltve a telefon.
Amennyiben feltöltött a telefon és egyből 100%-nál lehúztam, 2 órás soc-ot nem tudtam elérni.
Második esetben szinte mindig kijött a 4óra.
Gps-t nem használok, csak játék, net telefon sms.
A tegnapi nap folyamán no-frills cpu.val levettem 1400 megahertz.re a maximális órajelet, de sajnos nem volt nagy változás, most majd egész 1000-ig akarom levenni és úgy tesztelni (nagy valóval a maximális 2.2 gigahertz-et ritkán éri el a cpu.), mivel ahogy figyeltem legtöbben az 1400-at használja. illetve governorokkal akarok még játszani, hátha azoknak a változtatásával több soc kicsikarható. (most leraktam powersave governorra, órajel 1300.ra visszavéve, kiváncsi leszek mit hoz).miuihu 8-as 6.6.30-as fejlesztői van fent.
[ Szerkesztve ]
keep calm and learn powershell
-
Golyo69
senior tag
válasz include777 #18058 üzenetére
Meglátom még... így 1 nap után még annyira nem tudok mit mondani de teszteljük
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
include777
aktív tag
válasz include777 #18058 üzenetére
asszem 49ezres antutuból sikerült 22000 ezret játék közben tölt a telefon, szerintem ezzel a beállítással az egekig el lehet menni.
[ Szerkesztve ]
keep calm and learn powershell
-
smash1986hu
csendes tag
válasz grafikus17 #18061 üzenetére
Nálam Miui8-on megy. Az én beállításaim:
Beállítások->akkumulátor és teljesítmény->alkalmazások akkumulátor használatának kezelése: itt ki van kapcsolva a háttérben futó alkalmazások korlátozása
Beállítások->akkumulátor és teljesítmény->akkumulátor profilok: itt az akkumulátor kímélő ki van kapcsolva
Ugyanitt a jobb felső fogaskerékre kattintva a mobilnet korlátozás "soha", a gyorsítótár törlése "soha"
A fejlesztői beállításokban a memória optimalizálás kikapcsolva. A "Törölje a tevékenységeket..." kikapcsolva
Miui engedélykezelő kikapcsolva. Ha neked be van kapcsolva: engedélykezelő->engedélyek fül->helymeghatározás: itt navigációs app pipa.Nem tudom megmondani neked, hogy a fentiek közük melyik engedi (röhej...), de próbáld meg őket.
-
patex1983
őstag
válasz grafnet #18038 üzenetére
Hol vannak ilyenkor az ilyen-olyan, fiszem-f@szom érzékelők? Van belőlük jópár, mégse képes észrevenni a telefon, hogy zsebben van és mondjuk ne oldja már fel a képernyőt (közelség és fényérzékelő mondjuk...)?
A korábbi Lumiáim tudták ezt a funkciót alapból... Kezd megint kicsit elegem lenni a kukarobiból. Mindig visszatérek rá, mindig kap egy utolsó utáni esélyt, de aztán mindig rájövök, hogy nekem ehhez nincs idegrendszerem...
Most pl. az aicp folyamatosan felébred valamitől, úgy, hogy nem változtattam beállítást, nem telepítettem újabb appot és az ébredések által természetesen úgy merül az akksija, mint egy vasdarab a vízben... Újraindítottam, de ez nem segített.
Most álljak neki kinyomozni, hogy mi a b...p.... lett vele.
Aicp-re meg azért álltam át, mert miui alatt meg egszer csak elkezdett olyat játszani, hogy hol volt net, meg hol nem volt, mint a mesében.... De ez másnál is jelentkezett.
Szóval most kicsit besokalltam.X
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Mindenkinek rossz,nem megy, gyorsan merül ,meg különféle hibák előjönnek,egy kis pozitívum is hadd legyen a mai nap végére.
SMiui 8-as(konyha)ROM,az amiben kémprogram van ,ennyit produkált .
A /System/App/MiuiVideo-t kell törölni ,(4PDA fórumban ezt írták a kémprogram kitörlésére.)
Erről ennyit,most a MiuiEu 8-as 6.6.30 ami fent van.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Alonso69
senior tag
A Xiaomi EU-hoz 6.6.30, van egy fix patch,ami az automata fényerőt ,,,,a böngészőt,,,,a bootanimációt,,,,,részletes újraindítás menüt,,,(a beálítások/fejlesztő lehetőségekben,MTC Enginering Test és Miui információ),,,
aksi merülés jelzést, 5% nem 15%,,javítja,cseréli le.
Recoveryből kell felrakni,előtte mentés ajánlott. ,ha mégsem jön be.A MEGA-ra feltöltöttem[link],érdemes kipróbálni,már ha valakinek van kedve hozzá
[ Módosította: Mate ]
Xiaomi 14
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
gergely64 és smash1986hu mindkettőtöknek köszönöm a javaslatokat. Ma reggel munkába menet az általatok írt beállítások alapján is elveszti a GPS jelet kikapcsolt képernyővel. Én többet már nem rugózok rajta, napi szinten nem használom. Csak meg akartam kímélni a hőgutától a mostani külföldi nyaralás során.
Ezt utálom a csak a MIUI-ban, hogy túl van bonyolítva az engedélyezés.Meg hogy valakinek jó az újabb rom, valakinek nem.
Amúgy imádom a telefont, bivaly erős, nem akad, nem fagy. A B20 hiánya annyira nem okoz gondot, de megfordult a fejemben, hogy lecserélném egy neves márka telefonjára, csak hogy nem tudom ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
WhiteWalker
nagyúr
Felraktam a MIUIHU
6.6.30-t , eltűnt a root lehetőségem.
Hogy lehet rootot varázsolni a készülékre? -
gamegod
senior tag
Na én távozok a redmi note 2 tulajdonosok táborából! További jó romolgatást mindenkinek!
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Criminal017
őstag
válasz WhiteWalker #18068 üzenetére
Letöltesz egy SuperSU-t, majd TWRP-ből felrakod a zipet.
-
WhiteWalker
nagyúr
Apró bökkenő: nincs TWRP-m.
Gyári MI recovery van.[ Szerkesztve ]
-
Bozsi80
tag
Sziasztok!
RedMi Note 2 első indításakor, a nyelv kiválasztása után,
köv. lépésnél (Choose your locale) melyiket kell választani?
Magyarország nincs.[ Szerkesztve ]
Ha sikerül elég gyorsan felkapcsolnod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget!
-
Criminal017
őstag
-
thetan
aktív tag
válasz WhiteWalker #18068 üzenetére
jó a magyar rom? nekem az eu-s van fenn, nincs vele bajom.
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Criminal017 #18073 üzenetére
Passz...sosem néztem, mindig a frissités opcióból raktam fel tallózva az adott zip-et , ha OTA-n nem frissült sokáig.
Most sem jelzett, igy letöltöttem a MiuiHU fórumból a 6.6.30-t , majd talllózva befrissítettem. Fel is ment szépen , csak a biztonság / engedélyek fülnél eltűnt a root opció(#18074) thetan: persze, nagyon flood, nekem sosem volt semmi bajom vele, mindig dicsértem
Samsungra is ilyen rom kellene
[ Szerkesztve ]
-
Bozsi80
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Oroszországot választottam (ez volt a legközelebbi)...
nem minden lett Magyar. Persze, orosz sem (szerencsére).
A menü nagy része angolul van.Ha sikerül elég gyorsan felkapcsolnod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Criminal017 #18073 üzenetére
Most megnéztem , kikapcsoltam , majd vissza a volume+ power gombbal és a Mi recovery jött be .
-
Criminal017
őstag
válasz WhiteWalker #18080 üzenetére
Érdekes, jó tudni.
-
grafnet
veterán
válasz WhiteWalker #18080 üzenetére
Elvileg install.zip-ként fel tudod telepíteni.
Mentsél előtte!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Atrasko
tag
Ebben tud valaki segíteni?
(#18028)
Atrasko -
Atrasko
tag
válasz tahepa #18087 üzenetére
Segített, működik. Le is írtam.
De ezekre keresem a válaszokat:
Két kérdésem lenne:
1. Akinek megvan a telóján az eredeti USB beállítási lehetőség, megnézné, hogy a "< Számítógépes USB kapcsolat" menöponthoz melyik úton lehet eljutni? Azaz hol kellene keresnem?
Egyébként rendkívül érthetetlen nekem, hogy ha egy funkciót kikapcsolsz, akkor annak a visszakapcsolása lehetetlenné válik, mivel az egész menüpont törlődik.
2. A factory reset visszaállítja az eredeti "Médiaeszköz (MTP)" menüpontot? -
-
Atrasko
tag
válasz tahepa #18089 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam, ami a linkelt oldalon volt és aktiváltam a fejlesztői módot.
Nem tudom ez okozta-e, de miután próbaképpen letöröltem a Google Play-ről korábban telepített "MIUI USB Settings" alkalmazást, a telefont az USB-vel a PC-re kötve egyből megjelent a "Médiaeszköz (MTP)" funkció.
Tehát minden újra jól működik, az USB-s adatátvitelhez nem kell feltétlenül a "MIUI USB Settings" alkalmazás.Lehet hogy én gondoltam rosszul és a telefon eredeti szoftverében sem található meg külön ez a funkció önálló menüpontként. Ha azonban a telefon érzékeli hogy az USB másik végén nem töltőfej hanem egy PC van, akkor feldobja a "Médiaeszköz (MTP)" választási lehetőséget.
Egy szó mint száz köszi még egyszer.
-
bAtt001
addikt
ma megjött a nillkin nature tok telefonra és baromi jó, egy utángyártott hátlapot használok sárgát és sokkal biztosabb így a fogása, a gombok pedig sokkal tapinthatóbbak könnyebb őket benyomni. nem lett sokkal nagyobb a készülék simán megért 1400 Ft-ot
-
grafnet
veterán
válasz WhiteWalker #18084 üzenetére
Nem a TWRP-t, a SuperSU-t.
A TWRP felrakása fent, az összefoglalóban benne van.
Bocsi, csak hát a gyerekek...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz Bozsi80 #18085 üzenetére
Na, azt villám gyorsan takarítsd le róla - legalábbis a legtöbbünk véleménye ez!
Az összefoglalóban benne van, hogy hogyan kell feltenni a TWRP-t. Azzal csinálsz egy full mentést, biztos ami biztos alapon.
Közben meg kiválasztod melyik vonalon indulsz el, s melyik ROM-ot teszed fel elsőként.
Van egy csomó változat... HU, EU, Global...
Én, EU fejlesztőit használok, mert kell a root (bár, mindet lehet rootolni). Nekem bejön, tetszik.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
kakuk.tamas
addikt
Miafene, hogy sehol se lehet kapni Ipaky tokot?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Norby86
őstag
válasz kakuk.tamas #18096 üzenetére
Nekem van egy amit nem használok és szinte vadi új. Persze attól függ melyik Ipaky tokra gondolsz? Mert nekem ez van: [link]
Más: Még egy esélyt adnék ennek a CM alapú romnak. Kérdésem, hogy szerintetek a Mokee vagy az AICP esetleg a sima CM romot érdemes feltenni? Másik kérdésem amire sosem jöttem rá, hogy miként lehet a SIM számokat láthatóvá tenni? Nem akarom simről telefonra másolni és telefonra menteni a névjegyeket, kizárólag sim-re szeretném menteni és azt is használni. Megoldható ez?
-Norbi-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Norby86 #18097 üzenetére
Ment a pü.
Továbbá:
CM vonalon nem tudom, hogy melyik ROM a jó.
A telefonkönyves dolgot pedig Beállítások->Rendszer alkalmazások->Kapcsolatok->Megjelenítési beállítások->SIM névjegyek megjelenítése. Legalábbis MIUI (8) alatt itt kell... De keress hasonlót CM alatt, vagy tegyél fel egy másik névjegyzék programot, ha nem találod. De szerintem kell benne lennie ilyen opciónak ott is.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Bozsi80
tag
Köszönöm mindenkinek!
Holnap nekiugrok, de ez "A letöltött ROM-ot másold a telefon gyökerébe."
hol van, pontosan hova kell másolni?Ha sikerül elég gyorsan felkapcsolnod a villanyt, megpillanthatod a sötétséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs