Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
"2012-ben megjelent Zombi U nem volt túl népszerű játék"
Francokat nem volt, launchkor úgy minden harmadik tulajnak megvolt. Anyagilag nem hozta azt, amit az Ubi reméltt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sirandrish
legenda
Hát ezek szerint csak elhagyták a "U"-t és annyi...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Wlac
Ármester
-
Mister_X
nagyúr
-
Buuster
tag
A videót többször is megnéztem mert a zene nagyon jó benne (de ahogy a YT kommenteket nézem nem vagyok egyedül).
A játékot meg kíváncsian várom.[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
már most látszik a trailerből hogy végre nem csak 1 melee fegyó lesz.. .ez volt a játék legnagyobb hiányossága.
az inventory-t meg gondolom úgy oldják meg mint RE5-ben, gombnyomásra előjön, de közben megy tovább a játék. így nagyjából sikerül majd emulálni azt hogy a wii u padot kell nézegetni.
-
szupermacs
veterán
Éljen! Már megint egy zombis játék. Csak erre vártam!
-
DR01DMAN
aktív tag
A zenéje nagyon tetszik!
-
XuChi
addikt
Ma végre kipróbáltam a pc-s portot, és meg kell hagyni, nagyon tetszik. Kellően nyomasztó, paráztató, és a folyamatos spórolás a töltényekkel, ételekkel, tárgyakkal. Lopakodás, menekülés. Nagyon tetszik. 8/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest