- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
905? Mi értelme lenne annak? Ott van az 1000 és 1000H, ami ugyanaz a készülékház, 10"-es kijelző, Atom platform és előbbiben SSD, utóbbiban pedig HDD. A 904-et inkább egy "1000 lite"-nak nevezném, kisebb kijelzővel és Celeron procival.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Sefter
veterán
szánalmas, hogy asusék így pofozgatják a sz@rt...miért kell ennyi variáns egy notiból mikor az 1000-esben meglesz minden
Psn ID: sefter_hun
-
-
ngabor2
nagyúr
ráadásul egyre inkább távolodik az eredeti koncepciótól. egy 1000-nél már elgondolkodok a 701-hez viszonyított hordozhatóságon.
-
Raymond
félisten
En szemely szerint egyelore nem vagyok megelegedve az EeePC palettaval. Meg kell kesziteniuk par konfiguraciot hogy a vasarloi igenyek ki legyenek elegitve, most meg nincs igazan mibol valogatni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
simonzé
addikt
Azért az hogy 300 USD lesz az ára (persze megint nem nálunk) az jól hangzik. Pláne hogy 80-as vinyó van benne 1024-es kijelzővel, normál méretű enterrel és XP-vel. A Celeron 900 szerintem is a beragadt készletek miatt lehetséges, nem az Atomhiány miatt. Ha az Intel egyetlen szállítónak adna belőle, az valószínűleg pont az ASUS lenne.
I don't fit in. I fit out.
-
footy
addikt
Amilyen lelkesen figyelte az ember az első EEE-ket most annyira kiábrándító olvasni ezeket a híreket. Mintha direkt rontanának el egy-egy részletet... Üzleti oldalról meg lenne benne a logika,mert ha kijön a minden részletében megfelelő gép, akkor a user úgyis lecseréli.
UI.:Az MSI Wind viszont elég nyerőnek tűnik.
(Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire bírja a strapát, mert MSI-éknél előfordulnak széthulló és félévesen festéket ledobó notik.) -
twollah
nagyúr
Kivarom az Acer EeePCt HDDvel Xpvel.
Abban legalabb Atom CPU van. -
Ste
addikt
hízik méretben is meg súlyban is (csak tudásban nem)
a kijelző is lehetne nagyobb, most olyan mint a felnagyított 700as széria. csúnya a vastag káva az oldalán -
twollah
nagyúr
Mast nem nagyon probaltam eddig.
A notik bele altalaban szinte egy es ugyan az, csak a korites mas.
Tudod: "luk, luk csak a keret mas".
Kinek melyik jon be, kek, zold, feher.Az Asussal ellentetben az MSI, Acer egyelore nem varialja agyon a dolgokat.
A varialassal a jol kigondolt dolgokat is el lehet szurni, de kegyetlenul.[ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
Mintha direkt rontanának el egy-egy részletet...
Nézd meg az egy-egy chipsetre épülő Asus alaplapok adatlapját, ott ugyanezt a módszert követik. Van vagy húszféle alaplap, holott 3-4 különböző felszereltséggel le lehetne fedni a különböző igényszinteket.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
.mf
veterán
Sajnos a Windnek is megvannak a maga tövisei:
- ide jó ideig csak a 3-cellás fog jönni, 6-cellást utólag, külön lehet megrendelni - INSTAFAIL , ezzel az egyik nagy erényét, a hosszú üzemidőt tették tönkre
- Fn és Ctrl felcserélése már megintÉn már csak a Gigabyte és a Clevo Atom-tabletjében reménykedem, bár azok várhatóan jóval drágábbak lesznek ezeknél.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
yash
senior tag
netbook 1,4 kg-val? hát a nagy l*faszt ,,i,,
ez minden már, csak nem az ami. -
Sandormaster
aktív tag
Ezen már csak röhögök..."300 dollár körüli ár" ami 43.500 Ft lenne a mai napi dollár árfolyamot tekintve. Fogadni mernék mire ideér lesz ez 80-90 ezer forint is
mod: eeebox-ról van vmi hír, az nagyon bejövős lenne olcsón letöltőgépnek
[ Szerkesztve ]
-
bumper
senior tag
válasz Sandormaster #19 üzenetére
Félreolvastad. "300 euró körüli ár"
Ez kb 74.000 Ft, innen valóban meglesz 90 e huf is... -
Nyugdíjas
nagyúr
Mondom én, hogy ASSU-éknál valaki kórós "változat-mánáiban" szenved Mindenből ezer féle van nekik, ami kb ugyanazt tudja,de azért kell, hogy meglegyen a rendelkezésre álló alkatrészek összes lineáris kombinációja külön tipus-számmal(Lásd még alaplapjaik főleg P35 óta...)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
haris
őstag
Az összes fikázónak:
Miért is baj, hogy hihetetlen mennyiségű variáció létezik EEE -ből?
Akinek kicsi kell, és elég 4-8Gb is, az megveszi a 701-est.
Aki kicsit több háttértárra vágyott, az vehetett 900-ast.
Aki megőrül azért, hogy Atom ketyeréje legyem, az vehet 901-est nem olcsón (azt nem mondom hogy drágán).
Az 1000 meg az "Ide nekem mindent" típusú embereknek van.
Nekem ez a 904 pont bejövős, vettem is 1et (75ezer volt éppen fájdalomküszöb).Amiért ezt választottam:
-Nem akarok +20-25ezer pénzt fizetni Atomért, az sem egy erőgép.
-A 2-3 óra akkuidő nekem simán elég (a szubnotik nem mennek ennyit akkuról)
-Idegenkedem az SSD-től, tehát a HDD nekem bejövősebb.
-A 80Gb sokkal szebb mint a 20Gb.
-A 6 cellás aksi nem 3 (MSI Wind) vagy 4 (EEE 900)
-A Wind hiába könnyű ha kicsi az aksi. Ez is könnyű lenne egy 3cellással.
-Éppen nem nagy.
-Használható billentyűzete van.
-Nekem tetszik hogy van kerete a kijelzőnek, nem faltól falig ér.
Kinek a pap....Egy alap Toshiba-t vált le, ahhoz képest tökéletes. Az alig 1,5-2 órát ment akkuról, kb3kg. A DVD-lejátszóját eddig 1-szer használtam.
Szóval ha valami nektek nem tetszik, azért még lehet jó valaki másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest