Hirdetés
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- SONY LCD és LED TV-k
- [Re:] Huawei MatePad 10.4 - dalok nélküli zenekar
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Az árakat elírtátok, vagy tényleg ennyibe kerülnek ezek (ez ilyen nagy márka)?
Korábban akartam venni valami hasonlót, de azok sokkal olcsóbbak voltak (10-25e volt az áruk), mondjuk azok Genius (vagy Trust?) márkájúak voltak. Végülis nem vettem, mert a kicsik túl kicsik voltak, a nagyobbak meg túl drágák, főleg ahhoz képest, amennyit én használnám.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! //////////////////////////////////////////// Forex programozás: https://forex.kismunka.hu - Webfejlesztés: https://ozweb.hu
-
Yaye
őstag
Uhhh... elég húzós ára van. De a Wacom tényleg elég patinás név tablet témában. Mindig is szerettem volna egy ilyesmit, de nem csak olyan pici boríték méretűt, hanem tényleg legalább A4-est, amire már lehet tényleg klasszul rajzolni. Ahogy elnézem ez egy ideig álom is marad. Pedig azt hittem ezeknek az ára is jelentősen csökkenni fog idővel. :(
-
Mice_007
tag
Nem egy tomegcikk, es a wacom telleg a legjobb ilyen tablet teren. Nekem egy graphire 2 van, kellemesen hasznalhato, igaz nem tul nagy. Ezek a dragabb cuccok tenyleg nagyon jok tudnak lenni, az ilyen trust meg genius a nyomaba se erhet sztem, legalabbis amikor par eve vettem ezt, lenyegeben eg es fold volt a difi.
AIDA64.com
Aktív témák
Hirdetés
ph Az Intuos3 A4-es, A5-ös és A6-os méretben jelenik meg.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] Csak felezett tempóval mehet a GeForce RTX 3060 a bányákban
- [Re:] T480/T470/T460/T450s I5/T440/T560/550 Hp Zbook 14 G2 850 G1 I7 r260/840 G2/G1/650 G2/450 G1/G2/G3
- SONY LCD és LED TV-k
- [Re:] Huawei MatePad 10.4 - dalok nélküli zenekar
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mazda topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Revolut
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Interton Kft