Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Yaye

  őstag

  válasz venember83 #8 üzenetére

  Azért csinálták a képet hogy jól nézzen ki rajta. Ha én minden termék után ami képen jól néz ki és valóságban gyagyi, kapnék 1 dollárt... :U

  Én a kép helyett inkább az ''eredetileg az Epson számára készített noteszgép'' szóösszetételt találnám bíztatónak, feltéve hogy ugyanabban a minőségben gyártják és nem silányítják el gazdaságossági szempontok miatt.

 • Yaye

  őstag

  válasz atuci #25 üzenetére

  Normális használattól is törhet burkolat, sajnos. Pl a szar kijelzőzsanérok miatt, amik típustól függően idővel vagy meglazulnak, vagy megszorulnak, miáltal a terhelést a zsanér helyett a kijelzőburkolat viseli az pedig nem egészséges. Volt szerencsém mindkét fajtához. Kisebb eséseknek is szerintem azért még illene beleférni a normális használatba, mondjuk asztal magasságból.
  Szerintem a notik masszivitásának legnagyobb rákfenéje (csinos kis képzavar) a két (alsó és fölső) darabból összeállított burkolat, ami egyes modelleknél még külön első (tapipad mező) és billentyűzet szekcióra is föl van osztva, ezeket szerintem egyszerűen lehetetlen olyan stabilan egymáshoz passzítani és rögzíteni, hogy ne menjen jelentősen a merevség rovására. Szvsz az volna a tuti ha az egybegyártott tokból a billentyűzet és a tapipad kiemelése után oldalirányba ki lehetne húzni a gépek komplett belét. Így a burok maga sokkal merevebb lehetne, főleg ha fémből (vékony rozsdamentes acél, hmmm...) készülne. Subnoti méretben baromi masszív kis masinát lehetne így összehozni.

Hozzászólok Aktív témák