Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • d900t

  senior tag

  válasz venember83 #22 üzenetére

  Csakhogy helyre álljon az arányérzéked: Ebben a noteszben egy kicsi 4 cellás aksi van, mellyel - köszönhetően a 4W-ot fogyaasztó ícpu-nak és a gyakorlatilag semmit sem fogyasztó integrált VGA-nak - kb. 5 órát megy. Egy közepesen erős VGA-s gép core duoval ugyaneezel az aksival 30 percet, tehát kb. tized annyit.. tehát a 30 perc igaz, csak nem úgy.A Core duo 49W ot fopgyaszt, egy valamir ehasználható VGA pedig min. még egyszer ennyit.

  Minden alkalommal leírom, hogy az első notesz vásárló téves képzetek szerint vásárol. Egyrészt vesz egy erőművet, mely ugyan jóval gyengébb, mint egy pc, igy aztán pc-nek és hjordozhtató számítógépnek is csak kompromisszumként használható. Most azt mondod, hogy nem fogod cipelni meg menet közben használni, aztán később rájössz, hogy mnire való a noteboook és hogy a te választásod arra nem jó.

  A noteszt - főleg a subos - nem pc-s, hanem mobiltelefonos kritériumok szerint kell választani- ÍMárpedig gyanítom, hogy nem vennél kétmagos cpus, dedikált vga-s mobilt, ha csak egy fél napot bírna aksiról és csak egy hangyapöcsnyivel is többet nyomna tiz dekánál.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés