Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • parandroid

  nagyúr

  válasz AMD Power #17 üzenetére

  Főleg ne wide kijelzőset, mert az általad említett (inkább magas, mint széles) felbontás ott már nagyon csúnyán torzít. ;) Mondjuk egyre töb wide felbontásokat támogató játék jön ki, de azért 19''-en valóban nem 1280x768-as felbontáson kellene játszani.

  Egyébként ez a gép valóban a hardcore gamereknek készült, akik emellett notebook-rajongók is, és elég sok pénzük van, hogy hülyeségre költsék, ami pár hónap alatt elavul (értsd, az értékvesztése igen nagy és a technológiai újdonság mivolta hamar tovaszáll a következő újdonság megjelenésével). Egyszóval elég szúk rétegnek. Mint minden újdonság, és rétegtermék, ez is kevés esetben lehet racionális választás, viszont technológiai értéke kétségkívül van.

  Nekem személy szerint nem hiányoznak a két GPU-val dübörgő szörnyek, viszont hasonlítsátok össze bátran ennek a ''notebooknak'' az extrém magas fogyasztását egy hasonló felszereltségű asztali gép fogyasztásával. Na ugye? Van itt előrelépés, csak rossz irányból nézitek.

  Még egy dolgot nem értek: hasonló kategóriában elég gyakori két (akár RAID) merevlemez megléte. Az a +100GB még nem ártana ennek a gépnek, ha már úgyis csúcskategória a cél, helyet meg már igazán találhattak volna neki.

  Emellett ami még különös, hogy a billentyűzet maradt notebookhoz illően kompakt, ha jól látom, eléggé csúnyn össze van nyomva a numerikus pad. Pedig lenne ott még hely normális méretű gomboknak is...

  p

  I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Hozzászólok Aktív témák