Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Sok VGA-m volt már, de egy inno3D 7600 GS bírta a legtovább, 6 évig, akkor is a tápom vágta gallyra. Egy full szétnyílt és két félig szétnyílt kondival is hónapokig üzemelt még hibátlanul. Egyszerű, csökkentett órajelű, lassú ddr2-es darab volt, de amit az kibírt... Egy Galaxy és két Gigabyte is bedöglött, most ASUS van, eddig jó, meg persze a teszt PC-mben lévő halott ventis mx200-as Inno3D (10 éves) is rendületlenül teszi a dolgát. Én maximálisan elégedett vagyok a márkával, venném is ha lehetne kapni a kártyáit.
-
Georg17
tag
Nem értem ezt az aggódást a hűtés miatt. Teljesen egyértelmű, hogy kielégítő a részegységek hűtése.
1. A ref. kártyán a radiális ventilátor vajon mennyire fújja a hűtésre szánt lemezt?
2. A hátoldalon nincs is hűtőlemez, sem borda a memóriákon.
3. A sünik azért sünik, hogy növeljék a felületét, mert kicsi. Kb. akkora lehet így összesen. mint a takaró lemezé.
4. Az én ref. 6870-esemről leszedtem a konplett hűtést és mást tettem fel. A VRM részre nem tudtam mit feltenni. Lényeg a lényeg max. 50°C-os intenzív játék után ez az egység. A kártya már több mint 2 éves, úgyhogy biztos nem 120°C az az 50°C, hanem valóban 50°C.Kár aggódni a hűtés miatt. Lazán le van hűtve a kártya a ref. hűtővel is. Ezzel meg még jobban. Bár nekem a ref. kéne. Ez szörnyen néz ki.
-
válasz
afterwhite09 #29 üzenetére
Hát nekem jelenleg a tápegység a leghangosabb...és a vinyók
Egy Asetek vízhűtés hűti a procim... VGA nincs, ha lesz is, akkor valszeg azt is egy Asetek fogja hűteni
vagy valami vérgyári megoldás.
-
afterwhite09
tag
Nem viccből mondtam, számomra ez sem volt a legjobb bár csak egy pár perc erejéig hallottam és sztem nem idle állapotban, de jó tulzás volt, hogy hangosak, de nem is a leghalkabbak... : )
Nem véletlenül pörögnek a noiseblocker ventijeim 600 fordulat körül, mert iszonyatosan tud irritálni bármi ventinek a hangja és még igy is határeset + nem véletlen az Asus DCII - sem, mert alaphangon 10%on pörögnek 960-at és eléggé halkak.. a többi venti egy kalap szar.. volt nálam gigabyte gtx660 wf2 -> hangos, msi tf2 is hangos volt(nagyon) , a TF3 viszont már egész jó volt, de a legjobb a DCII eddig.
-
válasz
afterwhite09 #27 üzenetére
Hangja? ennek? használok Asetek vízhűtést, pedig az még első generációs, a hangja nulla... Annak a ventinek pedig ami ott van a kártyán, nos szintén elég kevés a hangja... De persze , ha hallottad már a hangját, akkor hiszek neked
"Az eredményekhez talán nem kell túl sok kommentárt fűzni. Accelero Hybriddel a GPU nagyjából 35 fokkal volt hűvösebb, miközben a zajszint is nagyot zuhant"
A szivattyú pedig fordulattól és terheléstől függően ad hangot
-
rootry
tag
Azt hittem ez a márka már rég eltűnt a piacról, még AGP-s kártyába volt ilyenem.
-
Zealot80
tag
Az oldalukon fent vannak a tuskes bordak [link] a GDDR chipekre meg amire meg kell de ezen a darabon csak egy sima lap van mint a full cover vizhuteses blokkoknal. Ezert nem tiszta hogy akkor a venti mire is nyomja a levegot, mert ennek a lapnak a holeado felulete szerintem kissebb mint az arctic altal mellekelt minibordake. Lehet hogy tevedek...de kivancsi vagyok nagyon.Ha talalok valami ertelmes infot errol feldobom.
-
törölt tag
válasz
afterwhite09 #16 üzenetére
Nem is értem, ki az az idióta, aki azzal foglalkozik hogy egy VGA hogy néz ki, és nem a teljesítményére kíváncsi...
-
Ati1979
veterán
Elég brutális.
Biztos nagyon olcsó lesz. -
Ed3r_X_
nagyúr
Szép munka, haver NVIDIA kártyája volt az utolsó Inno3D amit láttam. Ennek ellenére tetszik, ilyen hűtés elférne hozzám is, a jó öreg kazán 5770-re
-
válasz
Hát akkor az Inno nem neked fog ajándékozni egyet, mert neked nem tetszik
Nem a külsővel van a gond, leginkább a felárral esetleg, meg az árral
-
shteer
titán
válasz
ha minimalista kell, veheted a gyári hűtőst. én nem nézegetném, a lianli oldala takarná
Emlékszem, anno aláztam ezt a kártyát egy Radeon 9200-assal
erről anno nem az inno tehetett...
-
afterwhite09
tag
Nem értem ki az akinek tetszik ez a gusztustalanság, hogy néz ez ki ? Nem mondom a hatékonysága ettől még lehet jó, esetleg még talán halk is lehet, de ISZONYATOSAN RONDA. Jó persze számítógép 'alkatrész' és többen vannak azok akiket ez nem érdekel, mint akiket igen, de ez a tipikus 'nonfigurativ tetkós' dolog.. 2013-ban már gagyi
Miért nem lehet inkább egy szolidabb minimalistább megjelenése... pl. Régen a csicsás villogós, világítós csicsa házak voltak a menő javarészt, de most a minimalizmus hódít minden téren, követhetnék ezt a házon belül lévő alkatrészekre vonatkozóan is
Vagy, mint az Inno3D Geforce FX5200 : D Emlékszem, anno aláztam ezt a kártyát egy Radeon 9200-assal :
-
Gondolom az Inno egyedi árat kap, mivel ez az Asetek hűtés fele ennyiért is kapható az Asetektől. igaz műanyag csicsa nélkül és venti nélkül. / illetve ez inkább csak szemléltetésképp, hogy hol is helyezkedik el árban a dolog
-
F e Z o
veterán
Bizonyára adnak majd ki fullcover blokkal is ilyen kártáykat, csak hogy könnyebben lehessen összehozni egy sli-t.
Alapból mennyi ennek a hűtésnek az ára egyébként?
-
shteer
titán
válasz
fatallerror #8 üzenetére
jah, annak az oldalára kellett volna 2 csatit tenni
-
fatallerror
addikt
a titan hűtése olyan csini h vétek lecserélni szerintem
ennek az ára lesz vagy 2000 dollár. de 1500 biztosan
-
válasz
osztraksajt #6 üzenetére
Gonosz
, épp a Top 100 VGA-it nézegetem
-
osztraksajt
őstag
Majd Bacsis 10 év múlva jól megtuningolja.
-
-
törölt tag
Létezik még ez a márka? Azt hittem már rég a süllyesztőbe ment... de ezek szerint már nem gyártanak olyan szart, mint régebben...
-
Zealot80
tag
Ha jol latom a memoriakat meg a tobbi hutenivalot egyetlen lappal takartak nem pedig a csomagban erkezo tuskes bordakkal. Kerdes hogy a legkavaro mire jo ebben az esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Inno3D tekert az órajelen és felpakolta a hibrid víz-levegő hűtést.
- ASRock RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest