- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Én nem azt látom, hogy mi tényleg Gay-ek lennénk.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
puttputt
őstag
Kis "live" bemutató:
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
JanR
addikt
Csak egyszer jojjon PC-re is
-
DriderG
tag
Ki fogják, hiszen ez benne az üzlet: Először eladni az X360 tulajoknak, majd PC-re, ahol úgyis agyba-főbe torrentezik majd.
A kiegészítő úgy tűnik a San Andreas hangulatát próbálja majd visszahozni. Nem tudom miért, de szerintem ritka rondák a GTA karakterei, mintha nem láttak volna még élő embert a készítők. Az más, hogy van Euphoria fizikai motor, de akkor is csak élő húsként vergődnek a testek. A másik meg az alpárisága/alvilágisága: rendben, hogy játékélmény, meg minden, de az, hogy főnöködet a kur**i sz*pják napi rendszerességgel, amíg te magad is egy 2 általánost megjárt vérbeli iqbetyár vagy... Mindegy, ilyen a GTA, hiányzik már egy jó Driver 4, lehet az a bajom...
-
2010
csendes tag
Szerintem nem fogják kiadni más platformra, mert több helyen olvastam, hogy a Microsoft megvette a jogokat, így kizárólag csak XBOX360-ra gyártanak.
Mellesleg szóval a Rockstar már a GTA IV-et se akarták PC-re kiadni.
Végül is kiadták, csak sok mindenben gyengébb lett. (szerintem nem véletlen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest