- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz Wiz Khalifa #8600 üzenetére
de bizony, hogy az!
-
bluuzia
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 56.
SC: ST-Blu
Autó: Dewbauchee MassacroMatt sárga + Ice White pearl
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Kiskokó
veterán
Üdv
Örülök, hogy valamivel hozzájárulhattam a crew csapat összekovácsolásához és egy kis változatosságot hoztam a játékmenetben.
Stílszerűen ott hagyom abba a versenyt, amikor nyertem és én választottam autót, de én itt befejeztem.Köszönöm a lehetőséget.
További jókat.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
Nekem volna egy problémám,tudja valaki hogyan lehet kötőjelet vagy valami hasonlót berakni rendszámba.
Két kocsimon át írnám a rendszámot,de a rendszám két szóból állna,de az app-ban nincs se szóköz se kötőjel.
Ha van tippetek vagy ötletetek azt szívesen venném.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #8612 üzenetére
Jó ötlet,elméletileg be kéne férnie.
Kellene a KMA és a név közé egy kötőjel vagy szóköz,a név meg négy betű,szal elméletileg kiférne.
De a telefonomat hiába szekálom nem akarja.A verseny verdámra akarok egyedi rendszámot.
Most van kb fél misim abból kijönne a verda meg a rendszám.
Délben mikor felmentem venni fű gyárat maradt olyan fél misim.
Meg kérdem másik fórumba hátha oda jár olyan aki tud rá trükköt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ezt az alt kódot egy kicsit részleteznéd?
De lehet hogy hagyom a szöszbe a kocsit át nevezem a CEO cégemet,irtó pofás nevet találtam ki.
Csöppet ázsiai beütésű név, mert benne van az is hogy spic lee.
Adok majd a karimnak valami jó kis kínai frizutát,ha van.
Rahedli ötletem támadt közben,már azt is tudom mi lesz az óriás gilisztám neve arathoron.
Tegnap fogtam és még nem volt neki jó név ötletem,de ma melóban egy rakás humoros ötletem támadt.
Amikor a hegyi kecskémet orbán viktornak neveztem abból is jó beszélgetések lettek.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám. És nem, a gyertyákat nem szívom el. Csak ezt.
Aki kér belőle adja meg a címét és küldök belőle.
Smoke some weed nigga!
-
ucli
senior tag
válasz Wiz Khalifa #8623 üzenetére
Feldarabolod a csávót?
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #8623 üzenetére
Nem is tudtam hogy buksz a néger pélóra
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #8626 üzenetére
Zacsizol is péló is Nekem mind1 te dolgod, de hogy nem tudom mi az az "árni" az is biztos
Itt már volt ünnep, ott? nyomok egy PP aztán fekszek is, 6kor kelek.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #8629 üzenetére
Én meg leléptem online 11kor hogy korán kelek... szerinted nem aludtam olyan szarul mint még sose ?
volt vagy 1 mire elaludtam aztán felébredtem 6ig vagy 3 szor...Jaj hallod pont most írt egy rokonom hogy "hallottad hogy meghalt avici?"
Mondom neki Szétszívta magát meg hírek szerint alkesz is volt nem volt nagy meglepetés
Csoda hogy egyes Dj-k még élnek
Dá'vid Guettaról pár évvel ezelőtti tomorrowlandes videón nagyon durván lejövős hogy teljesen oda van a pali Még le is cikkezték talán.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #8630 üzenetére
Én is leléptem 11-kor de felmentem még wow-ozni.
Utána meg egész jól aludtam.
Egyébként most lesz autós tali vagy mi a fene lesz?
Rájöttem hogy kell crew-et kreálni,tök egyszerű,te meg szívattál hogy fizetős meg anyám kínja.
Meg is néztem a nevet ki is fér,csak nem tudom csúnya crew névért nem lehet-e report.
Bizonyos földalatti csúszómászók asszem reportolnának csúnya crew név miatt,bár lehet be vetem a szokásos módszert,meg keresem a klingon szótárt.
Már reportoltak mmo-ban ilyen név miatt,de klingonul volt csak meg mondtam mit jelent.
Igaz magyar már pénz bugolás miatt is jelentett fel,de cumi volt,én csak tudtam hogy kell csinálni de nem csináltam.
Asszem megen sok kávét ittam reggelire,csak úgy jönnek az idiótábbbnál idiótább ötleteim.
Jah ezt az Avicii nevű csókát én is láttam hogy meghalt,néztem reggel híreket mindenhol ez volt,de nekem nem mond semmit a neve.[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Én is viszonylag korán leléptem, miután versenyeztem pár órát randomokkal. Jópofa volt, de azért fárasztó. Viszont én is fosul aludtam. Pár óránként felébredtem. Tuti front van.
Amúgy az Avicii vagy kire annyit, hogy béna volt. Nézd meg Ozzyt ő miket túl élt[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Kelecar #8632 üzenetére
Nem tudom,igazából az sem biztos hogy bolygón lakunk.
Lehet hogy az amin élünk nem is bolygó,mert miért lenne bolygó?
Hiszen nem bolyong hanem körbe körbe megy a nagy villany körte körül amit egyesek nap-nak hívnak,de lehet hogy az igazából egy marha nagy izzó,ami körül egy porszem lebeg és azon élünk mi.
Lehet nekünk bolygó,de valójában csak egy porszem,vagy az is lehet hogy valójában mi nem is élünk csak egy nagy mátrix program részei vagyunk.
Jah tegnap este valaki emlegetett is valami NEO-t.
Le kéne szokom a reggeli dupla kávéról.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Kelecar #8635 üzenetére
Egyszerű fekete kávé,csak reggel fájt a fejem ezért megittam két duplát,biztos ami biztos,sok koffeintől meg kicsit troll leszek.
Kávé hatása alatt a hun cseten nagyokat szoktam trollkodni.
Volt már hogy elküldtek melegebb éghajlatra,mert átbasztam őket egy kamu hírrel.
De az jó hecc volt.[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #8642 üzenetére
Amíg nem volt saját cargobob-om a dokkoknál loptam,mert ott szokott lenni,pont ott ahol a Humane labs heistben lopjuk a harci helit.
De most már nem is kell cargobob.
Egyedül is kitudom már magam dobni a tenger felett.
Régen cargobob+tengeralattjáróval szórakoztam,most egyszerűbb,nem kell megkérni senkit hogy emeljen fel,beülök Avengerbe bele teszem Stromberget és irány a tenger.
Tegnap kicsit magasról ugrottam bele Alamo Sea-be,radar szerint a tó 34 méter volt ott ahol bele ugrottam,még is a stromberg koppant az alján.Előtte meg tengeren búvárkodtam,nyugis session volt,csak ketten voltunk Blu-val.Erre amíg lent voltam búvárruhában fent vihar lett és elvitte a hullámzás a kocsit. -
Kiskokó
veterán
Hééé én mondtam, hogy simán lehet crew-t csinálni.
Bluuu szivatott a fizetős résszel nem én.Jól mondja Kele én is ezt akartam kérdezni tőled Plata, nem azt hogy melyik bolygón élsz, hanem azt hogy elárulhatnád már hogy mit hívsz te kávénak tulajdonképpen?
Reappy :
Ja láttam hogy működsz valamit mert próbáltam egyszer rád joinolni de Spectate-et akart rám erőltetniAvici-nek volt egy két jó zenéje (Eredeti nevén mikor kezdte Tim Berg, is voltak számai de utána már Avici volt a neve) Pár zenéjét el lehetett hallgatni kocsi mosás közbe vagy valami de nekem se volt nagy kedvencem.
Jé most nézem ez a Tim srác 3 nappal volt csak öregebb tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Egyik haverom is Dj lett. Ő max alkoholt iszik de azt is mértékkel.
Amúgy nem az a gond ha valaki iszik, füvezik vagy valami. Hanem az hogy mértékkel tegye és olyan minőségű dolgot igyon/szívjon ami fasza. Pl Wiz Khalifa, Snoop Dogg-nak sincs semmi baja még is minden nap füveznek. Csak nem ezekkel a kerti gyomokkal.
Smoke some weed nigga!
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #8647 üzenetére
Akkor még nem lett igazi DJ
Amúgy is jó pár éve lecsengett a "mindenki Dj" korszak Már akkor is gáz voltAmúgy persze a mértékletesség minden alapja nem csak a bódító szereknek.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Kiskokó #8648 üzenetére
Nem nagy Dj de azért párszor már hívták Belgiumba, franciába meg ilyen helyekre.
Még mondtam is neki mikor megismertem hogy sose fogják hívni sehova se mert elektronikus zenét csinál. De sajnos nem így lett és hívják...
Amúgy nekem az ilyen nem Dj de sajna nincs rá vacak jelző az ilyenre. Számomra az a Dj akik mint régen rendesen kiállnak és elkezdik 2-3 keverővel élőben kevergetni a zenét. Nem az ami most megy hogy az előre felvett zenét tolják és akkor úgy tesznek mind akik csinálnak is valamit...
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért