Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Wiz Khalifa #17213 üzenetére

    Dédelgetem a javaslatom:
    Alonso Gonsalest kiutasították az országból -igazából menekült, de tudjuk hogy megy ez. Valahol Dél-Amerikában tanyázott, ahol nem érik utol a három betűs szervezetek. Sajnos a kiruccanás nem volt tervezett, így nincs ott semmi amit hajthatna. Hogy ne annyira tűnjön fel, csak 4 járgányt, de akar oda.
    Egyet sportra hajtani, egyet luxust, mert ott is ismerik, meg kell jelenni valahogy, egyet túrázni a hegyekbe, mert akad ott is kidobandó (I)szemét(/I), egyet inkognitóban felfedezni a célpontokat, lehet sleeper, csak ne tűnjön fel. Ami számít még hogy legyen piros, fehér, kék, a színekben 3, és egy maradék külön. A hármat kombinálni bárhogy lehet! Jó lenne a világ minél több tájáról (pl. ne legyen mind a 4 amcsi, sőt inkább csak 1-1 innen onnan)

    Szóval kiírás:
    Csak 4 képpel kellene reprezentálni egy darab 4 járműves kollekciót (több kép kizárás, mert szegénynek ott, a nincs megfelelő infrastruktúrája kezelni). Bármilyen 4 autó, az említett 3+1 színt tartalmazva, a fenti négy célra.

    Nem éles, csak gondolkodtam, hogy egy ilyen is mehetne egyszer... Következő utánira, hogy ne vegyük el a kedvét annak aki nyert előbb!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák