- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz Just_Reboot #1501 üzenetére
Mármint a 808-ra gondolsz, amivel semmi gond.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
k_zizzie
csendes tag
válasz hallerlaller #1500 üzenetére
Így tettem -
k_zizzie
csendes tag
Már csak azt nem értem, hogy ha a beállításokban le vannak tiltva az előugró ablakok, akkor miért ugrik fel mégis?
-
Mett
senior tag
válasz Just_Reboot #1512 üzenetére
nálam nincs baj vele meg korlátlan a netem, így azt nem figyelem. amúgy hova szivárogna az adat el?
-
szqter
tag
Jól értem, hogy a rootoláshoz először ki kell nyitnom a bootloadert? LG Optimus 4x-nél, nem így volt...
Nem olyan nagy probléma, csak az újratelepítéshez rá kell szánnom magam -
KonZumo
tag
Sziasztok!
Szerintetek Mate 7-ről megérné váltani?
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
gretzky77
veterán
válasz KonZumo #1517 üzenetére
Én pont ellenkező irányba jártam meg,a Mate7 előtt Nexus6 volt. Nagyon jó gép mindkettő én pénz miatt váltottam akkor 40 volt a különbözet és az jól jött. Mindkettő jó masina a Nexus szerintem gyönyörű nekem nagyon tetszett az akksi ideje kicsit jobb a Matenek,szerintem hasonló kategória a nexus ugye csupasz de tényleg jó gép mindkettő.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
KonZumo
tag
Koszi. Amugy igazabol romolni szeretek es ezzel nemigazan lehet de mas bajom nincs vele
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
Just_Reboot
addikt
Itt találtam recoveyből flashelhető fastboot fájlokat. Az Sdat mire kell? Vagy mi az?
-
falijja
őstag
Mióta kijött AICP be a 10-es verzió, nem jött új frissítés otan...elérte volna végső stádiumát.. Az M mennyire használható mindennapokban..?
-
falijja
őstag
válasz Just_Reboot #1526 üzenetére
Köszi az infót. akkor marad egyenlőre ez...
-
johnny23
tag
Hali!
Szeretnék egy ilyen telót, és szeretném megkérdezni,hogy hol érdemes mostanság venni? Gari hogy van?
(gondolom a nemzetközi verzában lehet gondolkozni XT1100, az amerikait,egyébként is drágább ahogy néztem )köszi a választ!
-- new gamer --
-
Corgan82
aktív tag
-
TheDragon007
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom a nexus 6on. Egy gs4ről lenne a váltás. Legfőképp ezek érdekelnek többhónapos használat után:
- az üzemidő
- a sebesség
- váltogatás appok között
- kamera
- hogyan viszonyul mondjuk egy note 4hez, gs6hoz
- megéri-e várni a note5re vagy s6 active-raNagyon köszi. Remélem ez a jó topik
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheDragon007 #1532 üzenetére
" az üzemidő" Átlag 4 óra SOT
"- a sebesség" Ez egy nexus.
"- váltogatás appok között" Ez egy nexus, nem lehet megakasztani.
"- kamera" Teljes Camera 2 Api támogatás. Nagyon szép képeket készít. képek
"- hogyan viszonyul mondjuk egy note 4hez, gs6hoz" Megeszi őket reggelire.
"- megéri-e várni a note5re vagy s6 active-ra" NEM
"Nagyon köszi. Remélem ez a jó topik " Ez a jó topik, csak elég kevés embernek van ilyen telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
TheDragon007
senior tag
válasz Just_Reboot #1533 üzenetére
Köszi szépen a választ.
További kérdések ötlöttek fel bennem, miközben böngészem az amazont vízhatlan ütésálló tokokat kutatva neki.
A nexus 6 fizikai mérete mennyire zavaró a mindennapokban? Ha letöltök rá megfelelő billentyűzetet stb.
Az alap rommal mennyi szabad terület elérhető? Mivel ugye nincs microSD, valszeg a 64GBra voksolok majd.Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheDragon007 #1534 üzenetére
A méretét én pár nap alatt megszoktam. Mostanra már el sem tudnék képzelni kissebbet.
Az összefoglalóból:
"Mekkora a tényleges tárhely a 32GB-os illetve a 64GB-os verzióban ?
32Gb ból- 25,98 Gb szabad
64Gb ból- 54,65 GB szabad" -
TheDragon007
senior tag
válasz Just_Reboot #1535 üzenetére
Köszi, az összefoglaló nagyon részletes.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheDragon007 #1536 üzenetére
Köszi. Igyekeztem.
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #1535 üzenetére
+1, mas telot kezbe veve az az erzesem, hogy tul kicsi
-
ßrainiac
addikt
válasz Just_Reboot #1539 üzenetére
Meg a Nexus 5-bol is, nem? Vagy OnePlus?
Volt itt mar minden
-
TheDragon007
senior tag
válasz Just_Reboot #1537 üzenetére
A root ennél is garivesztéssel jár igaz?
Ha minden jól megy, pénteken beállok a tulaj sorba egy fehérkével.Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheDragon007 #1542 üzenetére
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem mert mindent vissza tudsz állítani és így nyoma sem marad a mókolásnak.
-
TheDragon007
senior tag
válasz Just_Reboot #1543 üzenetére
Köszi Reboot. Majd zavarkodok ha esetleg nem értek valamit az összefoglalóból. A rootolás is részletezve van, szuper
Találtam egy videót ahol mosdóvízben áztatják szegény telefont. Én biztos nem tenném de jó tudni hogy túlél valamit. Erről mit gondolsz?Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheDragon007 #1544 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan. Rootoláshoz és minden máshoz mókoláshoz az NRT ajánlom, pár kattintás és mindent megcsinál.
Úgy tudom hogy az N6 csak csepp álló. Én biztos nem raknám vízbe.
[ Szerkesztve ]
-
TheDragon007
senior tag
válasz Just_Reboot #1545 üzenetére
Meglesz
Két kép a Spigen tokokkal nem linkel az osszefoglalóban.
Ezt a tokot rendeltem, ahogy látom jól kiveheto a gombok helye, a vélemények sem rosszak róla.Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheDragon007 #1546 üzenetére
Köszi amint lesz egy kis időm javítom. Majd várom a véleményedet a tokkal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
madexx
tag
Udv!
Valaki tud vmi franko megoldast, hogy rootolt telon is mukodjenek azok a progik, amik csak az erintetlen telefonokon mennek? Barclays mobile bankingra lenne szuksegem, sajnos az rootolt telefonon nem megy.
Miert van a mobile banking ily modon levedve amugy?
Romolgatni meg kernellel jatszani szeretnek, ha nem a gyarit hasznalom akkor szarmazhat anyagi karom az egeszbol? Ertem itt hogy mondjuk hirtelen arra lennek figyelmes, hogy par szaz font atutalodott egy ismeretlen bankszamlara...U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
madexx
tag
válasz Just_Reboot #1549 üzenetére
Koszi, megneztem, bar ertekelesek alapjan a frissitett Barclays app pont nem megy vele, nekem pedig eppen az kellene... lehet azert adok majd neki egy probat, majd ha lesz egy kis idom ra.
Titkositas kikapcsolasa sokat dob amugy a telefon gyorsasagan?U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest