-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurl
tag
válasz bubu1993 #29469 üzenetére
Ugyanez előjött nálam is. Ha kamera nincs,akkor zseblámpa se, és ezekhez jön még egy brutális akksi merülés. Nekem csak a restart oldja meg a problémát. Jó lenne tudni mi okozza a crasht,vagy valami updateban megoldanák ezt.
iOSről jöttem át kb 2 hónapja, tetszik a telefon, tetszik a 5ös android, de ezek a hibák számomra nevetségesek...[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
Sracok!
Meg tapasztalatlan androidoskent kerdeznem,hogy mi a velemenyetek a clean master approl? Sok helyen olvasom,hogy tobbet art,mint hasznal,viszont playstoreon szep letoltes szammal rendelkezik, es a kommentek is biztatoak.
-
gurl
tag
azt hiszem, elkezdek leszokni a fórum látogatásáról folyamatos jajveszékelés és szitkozódás megy a telefon és L kapcsán, tudat alatt arra biztattok, hogy szabaduljak meg az N5-től de persze értem én,hogy ez egy fórum, ahol segítségnyújtás megy, ergo problémafelmutatás kell. ez csak most feltűnt az utóbbi 30-40 hozzászólást visszaolvasva semmi off!
-
gurl
tag
válasz deakferenc75 #29858 üzenetére
Az igények alakítják... okostelefonok óta iOS és iphone párti voltam, több megfordult a kezembe,de egyre több negatívum miatt váltottam. Mik voltak ezek?
Elsődleges ok az apple termékpolitikája volt. Számomra nonszensz, hogy egy telefon (ami hardveresen rendben van), egy új rendszerfrissítést követően messze nem produkálja azt a teljesítményt,amit egészen odáig adott. Ehhez még hozzátartozik az is,hogy nem térhetsz vissza az előző rendszerre (nem, tényleg nem, bárki bármit mond,nem lehet az ios7 és iphone 4 óta). Nem akarom megmagyarázni,hogy miért oldják meg így a dolgokat, hisz ez nyílt titok.
Másodsorban pedig nevetséges az a féle zártság, amit az apple a "biztonságnak" mutat be. Ezek mellett számos hátránnyal rendelkezik mind a telefon, mind a rendszer, ami egyéni igények, melyeket nem akarok részletezni,ez mindenkinél más. (és tudjuk,hogy minden nem lehet jó mindenkinek egyszerre). De, ha van apple tv-d, órád, ipaded,akkor legalább közösen tudod rajtuk megosztani a képeket ahelyett,hogy USB-s megoldást használnál..ja! hogy nincs USB-s megoldás, csak itunes...
Az meg már csak hab a tortán, hogy az i6 egy csúnya és igénytelen készülék, amit ugyanúgy lenyomnak a vevők torkán, mint az eddigi készülékeket és a fent említett "update-rendszert". Ennek elkerülése érdekében szabadultam meg az 5s-től.. a 6 nem jön be, viszont a "belassítást" nem akartam megvárni.Ja! És félreértés ne essék, nem én vagyok a google és nexus 5 reklámarca (bár az lehetnék, sok nővel és pénzzel ) de, az "applafanboyságom" ellenére felüdülés az android és az N5 is, tudom, hogy bármi van a későbbiekben, egy délután alatt visszatehetem az előző rendszert, amin még gördülékeny volt minden, úgy és akkor szabom át, és bővítem fícsörökkel, amikor akarom...
Egyébként egy elegáns telefonnak tartom, ami teljes mértékben kiszolgál. De változó igények és értékrendek alapján élünk.
Még csak annyit, hogyha az N5 csaj lenne, már elvettem volna
-
gurl
tag
sziasztok!
ki milyen must-have appokat használ?
-
gurl
tag
Haló!
Lollipop alatt leáll a kamera, zseblámpával együtt. Tudom, hogy volt már a kérdés, de mivel lehetne ezt orvosolni (restarton kívül)? Bootloader nyitva van, illetve codeblue kernel a gyári helyett. Zavaró... épp úgy,ahogy KK alatt zavaró volt.
[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
válasz lord.lakli #30147 üzenetére
Skype nincs, viber, whatsapp és messenger van. másnak is van ilyen problémája? Lehet újra kéne húznom a lollit?
-
gurl
tag
válasz rootkiller #30545 üzenetére
erre a kurv@ kamera leállásra találhatnának már ki valamit végre, KK-n is ugyanezt csinálta. Az meg nem vigasz,hogy egy külső program miatt...ne csinálja, működjön úgy, ahogy kell, ha fotózni akarok,ne kelljen már újraindítanom és pillanatokat veszítenem...
[ Szerkesztve ]
-
gurl
tag
sziasztok!
két kérdésem is lenne. A lollipopot szeretném újrahúzni, de már túlságosan belaktam a jelenlegi rendszert,és lusta lennék mindent beállítani/letölteni/ikonokat elhelyezni, van e bármiféle megoldás erre,hogy tiszta lappal indult rendszeren a dolgaim nagy része megmaradjon?
Illetve, amiatt érdeklődnék még, hogy a kijelzőn időnként a sötétebb színeknél vibráló vízszintes csíkok jelennek meg. Ez mi a lóf@sz?
köszönöm előre is.
-
gurl
tag
válasz kárátékutyá #30673 üzenetére
Codeblue kernel, nyitott bootloader, kamera és zseblámpa bug, és a SOT se az igazi. kb egy 2-3 napig használtam gyári kernellel, és ezek miatt kicsit úgy érzem,hogy eléggé össze-vissza mókolt a telefon. Gondoltam egy teljes reinstall nem árthat
-
gurl
tag
Srácok!
Milyen ez az Euphoria rom? Nem nagyon értek a főzött romokhoz,nem is használtam még igazán. Miért raktátok fel, mit tud, miben jobb,stb köszönöm előre is!
-
gurl
tag
Sziasztok!
Nexus Root toolkit felajánlotta az 5.0.1-et. Ha az "ő" segítségével teszem fel,akkor gyalulja a telót? ez lenne a célom,ha már stock-ra visszatérek. köszönöm előre is!
-
gurl
tag
Srácok!
Érdeklődni szeretnék pár dolog után:
- bootloadert érdemes-e visszazárni? ha igen,hogyan tudnám ezt elkövetni?
- lollipop alatt a google-féle keresősávot mivel tudnám eltüntetni?
- milyen widgeteket ajánlotok?
- gyári naptár helyett kinek mi vált be?köszönöm előre is, biztos vagyok benne,hogy felmerültek már az általam feltett kérdések korábban.
-
gurl
tag
válasz radicspeter1 #31572 üzenetére
le vagyok maradva... a napokban csatlakoztam be újra a fórumra,érdekelne,hogy mi is ez az F2FS,meg optipop
-
gurl
tag
válasz kárátékutyá #31770 üzenetére
engem ez a kamera és zseblámpa leállás jobban idegesít..
-
gurl
tag
Boldog karacsonyt kivanok mindenkinek!
-
gurl
tag
válasz kárátékutyá #32465 üzenetére
hehehe
-
gurl
tag
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam a topiccal mostanság. Érdeklődni szeretnék a CM12 rom felől. Miben másabb,mint a stock, mit tud,mennyire stabil és smooth? köszi előre is
-
gurl
tag
sziasztok!
mitől lehet,hogy a sötétebb színeknél vízszintes, "remegő" vonalak vannak a kijelzőn?
-
gurl
tag
válasz s3nsitivity #34047 üzenetére
félek,hogy hw, több rendszert próbáltam már, mindig tiszta lappal, és mindig előjön, elég zavaró. gondoltam már gyenge wifi jelre, vagy bármilyen más hasonló kommunikációs jelre,ami ilyen szinten torzíthat,de bármit próbáltam, jelen van a dolog.
Még garis a telefon, de nem tudom nélkülözni 2-3 hetekre,amíg szervizelik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest