-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Van egy alkalmazás a Google Play szerint, ami telepítve van a telefonon. Az alkalmazásaim alatt nem találom, és a telefonon sincs fent. Ezen hogy lehetne változtatni, meg miért szerepel így?
-
Paca2
senior tag
válasz Criton #28705 üzenetére
nálam rendszeresen írja a play az alkalmazásokhoz hogy telepítve, olyanokhoz amiket régen telepítettem és már letöröltem
ha ráklikkelsz a telepítve gombra, újra telepíti[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
saltanus
aktív tag
igen jók ezek a tokok de a króm keretet sajnos akkor sem védik meg, nekem is tokban van és fólia is van rajta de sajnos a króm keret felül már két helyen is "lepattant " és fogalmam sincs h mitől főleg h csukhat tok van rajta valószínű hogy valami hozzáért .
csak elég bosszantó mert 4 hónapja van meg a tel és már így sérül mi lesz 3 év után.. -
forintuser
őstag
-
ßrainiac
addikt
válasz forintuser #28710 üzenetére
LOL
U Sir are a troll
-
boken
senior tag
Szerintetek milyen kábellel tudom a telefont a tv-hez csatlakoztatni?
LG_32LN536B_LED_Televizo a sima usb kábelre azt írja hogy nem támogatott eszköz.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom csatlakoztatni a nexust Mtp eszközként a Pc-hez.Hangot,de utána semmi,Ptp-ként minden jó.
Valakinek nincs valami ötlete?Machete nem ír sms-t
-
dombila
senior tag
válasz oliwire #28724 üzenetére
Ez nem tok, hanem Dbrand fólia. Többféle színben és mintázatban is lehet kapni.
Csak most vettem észre, hogy ezeken a fóliákon a hátlapi Nexus felirat ki van vágva, hogy átlátszódjon az eredeti csillogó Nexus szöveg. Ez mekkora már...
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
Ezzel is tanultam valami újat! köszönöm a segítségeket!
-
dombila
senior tag
válasz Cseri0058 #28729 üzenetére
Kell hozzá egy DLNA szerver, ami tartalmazza a lejátszandó filmeket, képeket, zenéket,... Ez Windows alatt lehet akár a Windows Media Player is, de vannak erre a célra gyártott szoftverek is, pl. XBMC, Serviio Vagy ha van DLNA képes NAS-od (hálózati adattároló) az is jó. És persze a telefon is lehet az.
Az Androidos eszközre telepíteni kell egy DLNA kliens/szerver app-ot, pl. BubbleUPnP-t. Ezzel tudod lejátszani a szerveren lévő file-okat (lehet tallózni a szerver tartalmát és lejátszani), de pl. ha van DLNA képes TV-d, akkor az is direktbe el tudja érni a szerver tartalmát (a TV megfelelő menüpontját használva).
A BubbleUPnP-vel a telefonon/tableten lévő média file-okat is át tudod küldeni (stream-elni) a TV-re. Azaz a BubbleUPnP kliensként és szerverként is tud működni, sőt akár azt is meg tudod csinálni vele, hogy az Androidos eszközről irányítod, hogy a TV mint kliens a PC-ről, mint DLNA szerverről mit játsszon le.Az egész DLNA lényege az, hogy a vele kompatibilis és egy hálózaton lévő eszközök, el tudják érni egymás tartalmait és lejátszani. Apróbb gondok lehetnek, pl. a filmekhez tartozó külső felirat file-ok nem mindig mennek át a stream-el, de alapvetően jól működik.
w333: Mennyivel tömörebb választ adtál!
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv!
Lassan jön a Nexus 5, és a kérdésem az lenne, hogy valaki közületek vett Nexus4et a megjelenés után, esetleg ismerőse, stb Play Store-ból, akkor meg tudná-e mondani, hogy mennyi idő volt, mire elfogyott?
Hallottam ,hogy voltak ellátási gondok, a kérdésem főleg az, hogy első kör mennyi idő múlv afogyott el?
Tehát perceink, óráink, napjaink vagy heteink lesznek a teló gyors megvásárlására? (feltéve ha pont úgy fogyna el mint a N4. De jobb a legrosszabb esettel számolni most )KöszI!
-
pityaa23
senior tag
Üdv,
nálatok a swiftkey nem szokott néha-néha lefagyni? cm-et használok, több verzióval is előjön a hiba.
-
revezehun
tag
Sziasztok!Miért van az,hogy az ilyen nagyobb játékok pl. Asphalt 8,Real Racing 3 akadoznak?
Előre is köszönöm!
-
Criton
veterán
Frissült az IM+ pro, gyorsabb lett, és végre már magyarul is tud
-
trance89
őstag
válasz Zeze94 #28688 üzenetére
Zombie Gunship - ezt senki sem ismeri? hatalmas jatek, orakig el lehet vele szorakozni es nem is draga
-
Steelheart2
őstag
Nektek is olyan lassan tölt a gyári töltö?Tegnap éjfélkor felrakta 10% al és 03:20 kor vettem le töltöröl,mert akkor indultam munkába, és csak 60% on volt.Ma teszteltem.Az én töltöm 10 perc alatt 2%ot töltött és az asszony samsung töltöje pedig 5% ot.Pedig a samung 5V 0,7A és a miénk pedig 5V 1,2A.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Criton
veterán
válasz Zeze94 #28745 üzenetére
Akadozni mindenhol akadozik, de ahogy te is írtad, a játékélményt nem befolyásolja. De van a store-ban egy alkalmazás, amivel a grafikán lehet változtatni, nekem sokat segített és a grafikán sem rontott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest