Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fractal Design Focus G Mini ház - minimalista apróság
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem vennék olyan "gamer" egeret amin szimpla dpi váltó van. Nem elég funkcionális, 1 gomb előre, 1 vissza, haladjunk.
-
dobragab
addikt
-
Redneck
nagyúr
Mindkettő felejtős, de sajnos ezeket is megveszi valaki.
-
Milyen jó játékos egér van a 10-15 ezres sávban? Tenyeres fogáshoz, inkább a nagyobb méretűek közül.
-
ceia
őstag
Számomra az a sorja elfogadhatatlan, én biztos nem venném meg. De különben designra sem tetszik.
-
Laox
aktív tag
Nekem most ilyen egerem van. Vettem már 25ezres Razert, legutóbb 19ezres Logitechem volt, de az utóbbi 2 évben egy ilyen 5ezres Genesist használok és eddig ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Hibátlanul működik és mintha a kezemre öntötték volna. Én ajánlani tudom.
-
törölt tag
válasz
kormoskandur #24 üzenetére
Jól van má' cicus.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Aki játszik online játékokat az egy dolgot már regen meg tanult :
Minden ami lengyel az kerülendő. -
4264adam
veterán
A cikk írónak nagyon ajánlott lenne meg nézni a "milyen egeret vegyek " topic tesztelési metódusait, átolvasni a valós értelemben vett igazi tesztelést és bemutatást. Vagy annyira nulla az egész egér, hogy nem érdemes?
-
törölt tag
Mi ez a 2 aliexpress szökevény?
-
Két pálcás bazári kacatnak tűnik mindkettő.
-
Aryan
senior tag
Azt hittem először valami új gamer néven futó Genius csodák ezek, de még talán rosszabbak is.
-
hemaka
nagyúr
Melyik bucsuba lehet ilyeneket loni? Na nem mintha kellene...
Inkabb egy G100s, igaz az nem ennyire gemer.
-
h-yle
addikt
Sajnos a magyar sajtó nincs olyan állapotban, hogy ezt megtehesse. Addig is, olvasni kell a sorok között (vagy a sorokban...), főleg ha nincs plecsni. De sztem a "tetszett" is már az a plecsni amit azok a termékek kapnak, amik a mehh, vagy erősen túlárazott kategóriában játszanak.
-
kisza25
félisten
válasz
SunMount3r #10 üzenetére
Amikor fel ajánlanak valamit tesztelésre akkor biztos nem
-
h-yle
addikt
Ez a GX75 egész jónak tűnik, erről szívesen olvasnék egy tesztet. 10k alatt, ha nem baltázzák el akkor jó lehet. A többi egerük ránézésre is hulladék.
-
SunMount3r
nagyúr
"Nem ajánlott" ill. "Nem tetszett" plecsni mikor lesz a PH-s cikkekben?!
-
guftabi96
addikt
Undorító mindkettő, ráadásul ennyi pénzért már normális egereket is lehet kapni.
5-6k körül már lehet ebayről Kana I-Cafét és G100S-t is venni.
10k körül meg van itthon Alcor, ebayen meg eredeti, új DA, ha tenyeresen akarja fogni az egeret az ember. -
szasanyi
félisten
Ezek alapján aligha ez lesz a Gamerek vágyálma.
-
Picco
addikt
válasz
lkksioskdl3 #2 üzenetére
jo a meglatas. rendeltek toluk 5-10k darabot es kaptak ra markajelzest, jobb dobozt stb
tavaly a cegnek en is csinaltam ilyen projectet, mi mondjuk marketing okokbol mondjuk.
ebbol 5k darab, dobozzal, leszallitva, vam+afa-val egyutt jott ki ha jol emlekszem 1.5 GBP darabonkenti arra.oke, ez office hasznalatra van, de jol mukodik, doboz is jobb mint vartam stb...a nagyobbik ordongosseg hogy ezt a markat be is kell futtatniuk mielott ilyen penzeket kernenek el. 10k-ert akar mar normalis egeret is lehet kapni.
-
d@vee
őstag
válasz
lkksioskdl3 #2 üzenetére
Mármint Zelotes T80
ugyebár...
Nem ér meg annyit, amennyit elkérnek érte. Ebay-en megveszed 2500-ért kb. csak a szoftveres része nem ilyen komoly. Nekem van T80-am, nagyon szeretem és már a két évet tapossa, mégis szinte hibátlanul működik. Az egyetlen negatívuma a szoftveres oldal hiánya, magunknak kell rájönni manuálisan, melyik gomb illetve gomb kombináció mit csinál az egéren. De nem ér meg +6-7 rugót, hogy helyette egy ilyen genesist vennék.
Lassan itt a váltás ideje, de a következő is Zelotes lesz, csak éppen a T90.
Bazárinak tűnhet képek alapján, tényleg, de kézbe véve nagyon ott van. Gumírozott műanyag, nagyon puha nyomás érzetűek az extra gombok oldalt, szövettel bevont vezeték, stb...
Azért van ennyi egymásra hajazó termék, mert választanak a kínai nagy tömeggyártásból a leendő értékesítők és csak a nevüket kell ráíratni, kész is van a saját márkás cucc. -
Zoltn
senior tag
Eléggé bazárinak tűnik.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Ez GX77 egy az egyben a tucat kínai 7d gaming mouse.
Hogy van ez? -
.LnB
titán
Mint amit megevett valaki, aztán kihányta volna. (mindkettőt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megnéztük, mennyire kompromisszumos a lengyel bázisú márka két nagyon olcsó, játékosoknak szánt egere.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest