Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz E.Kaufmann #5282 üzenetére

    Igen, és ez az amit KÉPTELEN vagyok megérteni.
    A laptopos ismerőseim 95%-a egész évben maximum akkor mozdítják meg a gépet, ha arrébb teszi portörlésnél, egyébként pont olyan statikusan bent van a sarokban mintha asztali gép lenne.
    De a legtöbb bevállalja a sokkal kisebb képernyőt, a kényelmetlenebb billentyűzetet, a sokkal nehezebb / semmilyen bővíthetőséget, és a kb 2× szorzót az áraknál, csakhogy ő "mobil" legyen.

    Van egy haverom vett egy hiper-szuper ASUS gamer laptopot vagy 2-3 éve fil milla körül. Elhozta hozzám, és a földön kereste az állát mikor a 4330-as I3-asom, GTX950 kombóval (kb 1/4-e annyit ért akkor mint a laptop) elgázolta a kis 2 mag 4 szálas alacsony órajelű I7-esét meg az M-es 970-et. A legszebb h ő sem hordozza amúgy sehová se a gépet, mert hogy drága és fél h ellopják/leejti, ezért mindig otthon az asztalon van. Bővíteni nem tudja, a részleteket most is fizeti rá, és így van egy oylan gépe amit még egy régi I3-as is lever :D

    A legalja az egésznek, mikor valakinél a laptop összehajtva az asztalon, rákötve a külső monitor, a billentyűzet, az egér, a külső HDD; és akkor az egész kb annyira mobil mint egy asztali gép, de már lemondott a könnyű bővíthetőségről, és a kedvező árról.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák