Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz E.Kaufmann #34882 üzenetére

    Maga a telex cikk furán lehúzó. Pedig amúgy egy tudományos műsorban ne legyen már fura, hogy kipróbálnak egy technológiai újdonságot! Ráadásul az MTV szeret élen járni ezekben. (amit én nem bánok.). Anno 3D kísérleti adás az M3-on még valemelyik olimpia ideje alatt, talán 2016, Rio. Meg itt volt először HD adás, stb.

    Bár ez az MI alapú műsorvezető tényleg eléggé gyerekcipőben jár. Vagyis korábbi ésszel felfoghatatlanul látványos, mégis azért még a publikus felhasználáshoz ez még kevés, még elég zavaró/ijesztő. De majd finomodik még.

    De a műsorvezetőkre nem ez az igazi veszély. Hiszen a klasszikus, még a szakmájukhoz értő műsorvezetőket/hírolvasókat/bemondókat már rég leváltották az olcsó, majd beletanul, a lényeg, hogy jólnézzen ki, az se baj, ha beszédhibás, (és legyen hű a rendszerhez) bábok.

    Sajnos az új Delta számomra is nézhetetlen. A csávó ritka irritáló fazon. A témák/hírek meg inkább ízelítőek, hogy mi után nézz utána, mint rendes tudományos bemutatók.
    Meg igen, vicceskedni próbálnak. Itt is: Ada a neve, még gyerekcipőben jár, de adásról adásra követjük a fejlődését. Mindjárt legurulok a székről! Ja, nem.

    spiri?

    #34884 TESCO-Zsömle : Szerintem nem igazán üzleti titok, ez csak a fedősztori. (hogy ez mennyibe fájt az adófizetőknek, az az üzleti titok része :) ) Inkább csak nem akarják untatni a technikai részletekkel az átlag nézőt, aki úgyse értené. Meg aki egyébként úgyse fogja észrevenni a technikai furcsaságokat - szájmozgás, akcentus, felesleges túlmozgás stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák