Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #1549 üzenetére

    Igen, tudom, emlékszem rá én is. Mellesleg nekem az USB kulcs az mai napig egy hardverkulcs (logikusan)

    Nem mind, vagy kettő volt ilyen, de már leépítettem őket. Viszont "házkutatós" az több volt (szerencsére már mind leszokott róla) és azzt is utáltam, mert meg a tip-tapi dino mintha didibárban lenne, csak épp nem a helyére rakja vissza a dolgokat. Meg fizetni sem fizet, amiért az egész lakásban otthagyja az ujjlenyomatait.

    kölcsönadás témájában hasonlóan állok én is. Akkor szakadt el a cérna, mikor már 6-8 haver járt ide kölcsönkérni a CDket (akkor még az volt a menő) aztán már az isten se tudfa h melyik kinél van (főleg, néha egymásnak is odaadogatták*, pedig mindegyiken rajta volt a nevem) ) és végignéztem a 300db-os CD gyűjteményemen és vagy 70 CD hiányzott úgy belőle, hogy senki sem tudta h hol lehetnek meg elvileg senkinél sem volt. Na akkor zártam ezt le.

    *Nagyon bosszantó volt az a gyakorlat h kölcsön adtam valamit XY-nak, és akkor ő mondjuk 1 hét múlva ahelyett h visszahozta volna, odaadta XX-nek, aki pláne bacott visszahozni, hiszen még ha látta is hogy az enyém, akkor sem ő kérte kölcsön, ergo nem az ő sara, néha még tovább asdta YY-nak, és egyszercsak eltűnt a CD a balfenéken, és senki nem érezte úgy, hogy a felelősséget váéllani kellene (üres CD vétele, anbyagoik újbóli beszerzése, hiszen akkoriban még pénzért irattuk a játékokat, mp3-akat).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák