Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
egy löket pálinkába, hogy a GTA5-ben lesz rá utalás
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kapszaicin
tag
Fuuuhhh ezz valami borzalom, komolyan ........
Olyan világban élünk ahol a szarból faragják ki a legnagyobb sztárokat. És hogy hogy a MADONNA, meglovagolta ezt a szartalicskát, Hát komolyan mondom, nem értem én ezt!!!
Madonna annyival fentebb van mint bármelyikük, méltóságból nem lett volna szabad neki és erre azt látom a fókuszba hogy madonna és ez a rizszabálom dagadt majom... egy színpadon. de még ha csak egy hírben, de ott mászik négykézláb át a lábai közt, gusztustalan, a belem kifordul ettől, komolyan gondolkodom, ha öngyilkos lennék tuti hogy ez erős indok lenne, ez előre lendítené a dolgot.... brrrrr áhh Egyre inkább nem tetszik nekem ez a világ amiben élünkIntel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Egyetértek, szinte biztos, hogy valamilyen módon visszaköszön majd.
(#2) Kapszaicin: Kicsit olvass utána a koreai előadónak, aztán visszatérhetünk rá.
-
copass
veterán
válasz Kapszaicin #2 üzenetére
madonna nem hüje,mindíg újít.
ez a hüjeség iszonyat tömeget vonz, mindenki meglovagolja hogy szakítson belőle magának egy darabot.
olyan áron hogy totál hüjét csinál magából, a népszerűség kifizetődő és van az a pénz mindíg.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Skizz
addikt
Gratulálok.
-
varsam
őstag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
remélem az egyik küldetés alkalmából kell majd átgázolni rajta egy tankkal
-
Kapszaicin
tag
válasz PR0JECTNR56 #3 üzenetére
nem hiszem, hogy rákeresnék, mert számomra amit ott láttam nem kíván több információt...
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Kapszaicin #8 üzenetére
A te döntésed, bár az információkkal meglehetősen sok dolog értelmet nyerhetne, ami egy átlag európainak abszolút nem mond semmit vagy csak szimplán hülyeségnek tűnhet elsőre.
-
TazLeacher
nagyúr
Sose játszottam ilyen játékot, de egy dolog érdekel. Azoknál a játékoknál (Wii, Move), ahol a kezedben van az irányító, a gép honnan a rákból tudja, hogy jól mozogsz-e? Lényegében csak azt a kezedet figyeli, amiben a kontroller van. Vagy rosszul gondolom?
Ha valaki játszott már ilyet, legyen olyan jó, és homályosítson fel...
-
ldave
félisten
válasz TazLeacher #10 üzenetére
Biztos kell hozzá 5 Wiimote, 4 a végtagokra, 1 a derékre
A Slime draws near! Command?
-
Sontir Fel
őstag
must have
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Physicist03
senior tag
Leírhatatlan, hogy mennyire utálom ezt a számot
-
syl5
őstag
válasz Physicist03 #18 üzenetére
Mit lehet ezen utálni?
Vagy tetszik, mert egy jópofa hülyeség, vagy ignorálom. Kész. Nem? -
nanorambo
őstag
Nah már nem azért, de mi a lóhere ez?
Ebből nagyon jó elemzést lehetne írni, tömegpszichológia címmel.Nagyon szánalmas és egyben érdekes is ez a Gangam mánia. Azért megmutat egy két dolgot...
-
nanorambo
őstag
válasz Mr.Csizmás #21 üzenetére
Ha te mondod.
-
WhiteWalker
nagyúr
zsííír , abszolút bulizene
-
Bodz
nagyúr
A Right Now sokkal jobb tőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest