- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz MasterMark #133 üzenetére
Mi bajod a vertikális szinkronnal? Most mondjam azt hogy az nem használ aki igénytelen?
Egyedül kompetitív multinál kapcsolom ki.Ezek az elnevezések érdekesek, de szerintem csak a termékek fedőnevei.
Nem lett volna jobb elhagyni a Radeon RX-et? Elvégre ez egy új architektúra.
AMD VEGA "Destroyer" vagy hasonló fantázianév, és kész az egyszerű név.Csak aztán nehogy elcsesszék, mert hamar AMD VEGA "Microstuttering" vagy AMD VEGA "Stuttering", AMD VEGA "Failed" vagy AMD VEGA "SuperFailed" néven pörögnek majd.
Go-go AMD!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz MasterMark #145 üzenetére
AMD-nél lehet gondok vannak, HD 4850 óta nem volt AMD kártyám. Az egyik topikban az RX 470 tulaj a FreeSynckel is küzdött.
Minden single játékot V-synckel tolok. Legyen az Adaptive, Fast Sync, vagy sima V-sync. Sok címnél megy a Triple buffering is. Valamikor egérrel, valamikor kontrollerrel, és elég érzékeny vagyok a mikroakadásra/akadásra/input lagra.
BF3-4 multit V-sync + fps limittel toltam. A képfrissítés alá egy fps-sel belőve nincs input lag, stuttering vagy tearing.
Szerk:
Most épp a Force Unleashed megy, a 60fps exevel, V-synckel, +driverből FXAA-val. 60 fps, 16.7ms folyamatosan. Előtte a Crysis 2 pörgött, egérrel és kontrollerrel is, a játék V-syncje tökéletesen szuperált.Szerk:
A megjelenítő képfrissítéséhez igazitja a képkockákat, eltünteti a képtörést, viszont növeli az input lagot.
Adaptive V-Sync, nVidia driverben aktiválható.
V-sync + fps limit, Maxwellen még működött, Pascalon nincs rá szükség.Monitoroztam, és végig pörgettem pár játékot, de biztos tévedtem. Plusz azok is akik szintén kipróbálták.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gianni85
veterán
válasz MasterMark #142 üzenetére
Jogos
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Társasjáték topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest