Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Én is jártam már úgy, hogy elfelejtettem a netbankos jelszavam (olyat találtam ki, amit csak ott használtam...
), és amikor érdeklődtem a megváltoztatása felől, a néni csak nézett rám, mintha nem is értené, mit akarok... Elköszöntem, két kerülettel és egy fiókkal odébb 3 perc alatt megkaptam az új jelszavam. -
adalbert1
veterán
-
7
addikt
Igazabol a gond valoszinuleg ott is van, hogy meg mindig rengetegen misztifikaljak tul az internetet, es igy nem nagyon mernek megbizni benne. Foleg, hogy az ilyen embereknek az jon le leginkabb, hogy milyen sok a virus, mennyi modon lehet artani a masiknak, milyen konnyen elvesznek az adatok, ilyesmik.
Ha en is csak ezt latnam, valoszinu, en is felnek az ilyen jellegu dolgaimat neten intezni.
-
Fáraó
őstag
Talán ha reklámoznák a bankok az internetes szolgáltatásaikat és kiadnának néhány "Hogyan kell interneten bankolni?" prospektust könnyebben menne a dolog. Most bemész a bankba, kérdezel, érdeklődsz, néha még a banki alkalmazott sem tudja hogy kell (OTP!) -bár lehet hogy az idősebb banki hölgynek nem kell ismerni korára való tekintettel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és amikor érdeklődtem a megváltoztatása felől, a néni csak nézett rám, mintha nem is értené, mit akarok... Elköszöntem, két kerülettel és egy fiókkal odébb 3 perc alatt megkaptam az új jelszavam.