Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    És akkoris marad külföld,max írnak rá fake tartalmat vagy akármit,EU-n belül ugye nincs vám meg ilyenek,nincs joga senkinek felbontani semmit,amit eladnak legálisan,azt meg is lehet venni.
    A futárcégeknek meg nem érdekük vergődni,hisz pont ez a lényeg,a posta tetű,a futárok meg korrektek és diszkrétek.
    Arról nem is beszélve,hogy pl.Angliában már kifejezetten odáig van jutva ez az egész,hogy a trafikban pl.veszel cigimérteű dobozba csomagolt eldobhatós,kábé 5x használatos készletet próbának,leveszed a polcról,van hozzá olyan 5-6 doboz ciginek megfelelő patron,kábé ennyit bír az akksi is,olyan 1500ft,510 kompatibils,ha vennél komolyabb akksit és kész.Rajta az íz,a nikotin,megveszed,mint egy szofi lightot és kész.És persze nincs rajta semmi jövedéki címke.
    Nem véletlenül mozdultak rá a kis sárgák,a különféle eldobható kiszerelésekre...és már nem e-health szinten,a hozzá kapott kazán és patronok ugyanaz,mint egy 510-es kezdőkészlet esetén...
    Szerintem kár befosni.Meg kell várni,mire csillapodnak a kedélyek,ha van eszük,a dohánygyártók is beszállnak a liquidkérdésbe is,még az is lehet,hogy ez jól is üt vissza,tippem szerint a dohánylaborjaikban már lázasan kevergetik a Szofi,stb...ízeket,ha van eszük.
    Ha meg jó terméket csinálnak,és Állambácsi esze is megjön,hogy nem kell ezt "egészségügyileg" agyonadóztatni,akkor ki lehet ezt a mostani liquidek árában hozni hivatalosan is.
    Pont ebben kéne elöl járni...mint minden egyéb témában az "alternatív" megoldások terén.
    Végülis nem értem,hisz néhány vegyszerfigyelmetetés és kész is az egész,be kell sorolni a nikotint is,mint a többi más anyagot besorolták,és ennyi.Lásd hígító és egyéb vegyszerek.
    Azon kéne túllépni,hogy ez úgymond "örömöt" okozó anyag,de ezt is meg lehet oldani 18+ korosztállyal,ráírva,hogy mire is szolgál és kész.A rágónál,tapasznál is meg tudták oldani...nay tételben előállítva ráadásul pénzénél lehetne a dohányos cég is,hisz úgy jóval olcsóbb,az összetevők megvehetők és megtalálhatók iparszerű méretben jelenleg is.A nikotint kell venni ellenőrzötten és az előállításhoz kell vegyész és kész,mint minden vegyszernél.Egy flakon hígítóban se lehet akármi...
    A nikotinkoncentrátumot meg szolgáltathatná a gyógyszerlobbi,mint illetékes.
    Meg is lenne oldva,a dohánylobbi megkapja a lötyigyártási jogot,a gyógyszerészek a nikotinkoncentrátum előállítás hasznát,a vaper meg megkapja a hivatalos lötyit.Még az ízzel sem lenne fontos vergődni,hisz az aroma élelmiszeriparban használatos,jelenleg is vesszük,semmi nem fenyegeti.
    Bemegy az ember a boltba,vesz hivatalos pl.18milis kész alapot,megveszi az aromát,és kész is a legális e-cigi.
    Csak túl kell lépni a szűk látókörön.Plusz a dohánycégek előtt ott a nagy lehetőség,hogy "tuti" ízeket kísérletezzenek ki...A hardver meg szerintem simán átmehetne a bevizsgáláson,pl.az eGo cuccos.Na jó,egy normális USB töltő nem ártana,mert az tényleg a horror kategória belülről.Érdemesebb is venni inkább egy "márkásabb" USB aljzatost,pl.HTC-t,az biztonságos,nekem szerencsére a telefonomhoz eleve van.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák