Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz South Velen #1907 üzenetére

    Nekem aztán tök mindegy ki mit gondol, mert se én, se te, de még az ittlévő bányászok sem tudnak nem is fognak tudni változtatni a helyzeten.

    Abban is 1000% biztos vagyok, ha mindenki kapna ajándék VGA-t amit szeretne, be se szagolna ebbe a topikba, és/vagy magasról le.arná, hogy a minereknek miből van pénzük.

    Az pedig egyenesen ordítósan sírva röhögős, amikor szolidaritást kellene vállalnia egy adott fogyasztói csoportnak egy másik iránt, mert a gamerek, akik ezt elvárják, összefognak egyébként, jah. Ekkora álszent, hazug dumát sem lehet sűrűn olvasni errefelé.
    Ez is szép, hogy ha már annyira nem tudnak az emberek adott luxuscikket venni, akkor már mindenféle ideológiákat is kötnek hozzá. (Mi a helyes, mi pedig nem... stb.)

    Innentől fogva egymás inzultálása maximum arra jó, hogy a fogyasztók luxuscikk vásárlásra való hajlandóságának ki nem elégítéséből adódó frusztrációt, a fórumon lévő "coinereken" próbálják leverni, ami az egész ennyiben ki is merül, ennyit a nagy forradalomról. Legalábbis nem látok embereket tüntetni az utcán.

    Persze ha ezt valaki a szemedbe mondja, akkor már rögtön be kell skatulyázni. Felőlem hívhatsz coinernek, teszek rá. De ha mondjuk a minerek beszívják, és tényleg bebukik az egész, és itt vergődnek majd a fórumon, akkor azon is jót fogok röhögni. Aztán veszek a boltból egy olcsóbb és nagyobb VGA-t. ;]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák