Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
Egyáltalán nem rossz!!!
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
mongi
senior tag
sztem meg túl egysíkú lesz az örök hentelés(na jó, az elején még lehet élvezetes lesz a hadonászós-célzós-levágomakezedlábadteszenya), ha megnézitek a képeket, majdnem mindenhol ugyanazokat a karaktereket mutatja, némi artwork képpel fűszerezve.
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
félisten
Hát, ha nincs az az izolált érzésed, a halott emberek audió bejegyzéseivel,nem hiszem, hogy vissza lehet adni az élményt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Nunder
őstag
Mivel a fejlesztők talán ugyanazok ezért nem hiszem hogy csalódni fogunk benne. Csak jól sikerülhet. Természetesen csak annak aki szerette az elsőt is.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
mad1
veterán
Ilyen ebben nem lesz sajna.... Es fps ben sem lesz para annyira szerintem.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
Silenzio
addikt
Természetes, hogy nem lesz benne annyi para. A House of the dead-ben sem a horror dominál, csak a klisék, a külsőségek. Nem szeretem a Rail Shootereket. Sőt, kifejezetten gyűlölöm mind.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Black Dragon
addikt
Az előző része is izgi volt, alig várom a következő részét, szerintem nagyon király játék, UP neki!!
-
Huvi00
tag
Hello
Ezt nézzétek meg
meg ezt
nekem nincs wii konzolom inkább PC nyomom.
-
Dj Polc
tag
Egész jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest