Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz Somatom #19 üzenetére

    "Ennek a legegyszerűbb módja az, ha a büféellátóból vásárolnak. Na, az meg olyan is." Ez kicsit olyan 1993-as hozzáállás :) Persze, régen így volt, én is toltam a csalamádés egyenfasírtos felfújt bucit a piacon 8 évesen.

    Most már az önjelölt gurmék azonnal telekürtölik a netet, hogy ha valahol valami nem stimmel :) A normális helyeken alap a jó minőségű friss húspogácsa, a saját - de legalábbis szintén jó minőségű buci, és biztos van valami olyan extra csavar (feltét, öntet, fűszerezés) is a burgereikben, hogy még én, - akinek aztán mondhatják hogy milyen tanninokat, savakat, szénát-szalmát-esőköpenyt kéne éreznem a borban/sörben/ételekben, legyen finom oszt'kész - is megnyalom a 10 ujjamat utána. Gombamód szaporodnak az ilyen helyek, egymásra licitálva, itt ha nincs első osztályú minőség, és nem elégül ki az ételsznob közönség, akkor lehet bezárni.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák