Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Látványos,de lenyilazni a koptert...
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
HyP3b0y
senior tag
Engem már hónapokkal ezelőtt kihozott a sodromból, még egyszer meg nem próbálom.
Nem beszélve arról, hogy erősen CoD szindrómában szenved a sorozat (értsd.: tök ugyanaz picit átöltöztetve)"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Bejön. Szívem szerint meg is venném, de félek a csalókkal nem fognak semmit tenni meg egyedül sem szívesen játszom Multiban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jan101
tag
szép-szép, de még mindig arra várok, hogy egy tehetséges fejlesztőbrigád cryengine 3-at licenszelve kihozzon valami számomra jobb koncepcióval rendelkező shootert. Ha ugri-bugrit akarok alienekkel, akkor ott a Halo
-
L_ajos
őstag
Nos még igy se tudott meggyőzni. Ez gagyi ( a számomra ), igy messze elkerülős lesz
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Taposo
aktív tag
Megértem a kételkedőket sajna bezony a második résztől mindenki húzta a száját, de szerintem eddig ez néz ki a legjobb Crysis-nek minden téren, és végre most látni először normális minőségű videót róla(szép éles)
-
r92king
tag
Iszonyat rosszul megy 720p minden low és 20-40 fps, úgy tünnik ide tényleg kell már a 4 mag minimumra is, mert a GPU load 30% , akkor gondlom CPU miatt nincs több fps.
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
-
-
-
_Szasza_
tag
Nem gyenge játék az tény!
-
pilu85
őstag
a cod sorozattal hasonlítod össze a multit??? játsz már 2 percet a ghost multijával majd ezzel. ez egy királyság. az egy 0.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest