Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Teljesitmény/fogysztasrol beszéltem, hiszen pl a trinity cpu ereje sok esetben a regi athlonoket se eri el...plusz még emellé egy atlagos hd8000es vga az amdtöl szinten alacsony fogyasztas mellett erösebb lehet mint a trinity integralt vga-ja kb azonos fogyasztas mellett (itt nem a high end mobil vgakrol beszélek hanem egy trinity int vga szintjen levö hd8000es radeonrol, bár a leggyengebb hd 8000es radeon is erösebb valoszinüleg mint a trinityben lévö...)
De javits ki ha tevedek..Ja egy tesztet szivesen látnék hasonlo temaban, érdekes lehetne
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
erről az A10-4600M-ről van valami teszt Intel CPU+ AMD/NV GPU párosítással összehasonlításban?
nagyon érdekelne a Trinity téma mert most is egy Intel Pentium 6100 procis + egy Mobility Radeon 5470-es laptopot használok de mivel sosem játszom rajta így túl sok a GPU és feleslegesen megy szerintem
(csak azért vettem ezt az integrált Intel helyett anno mert ez tud DXVA-t legalább)amire meg kihasználom mint pl DXVA kódolás vagy Photoshopban szintén GPU gyorsítás oda gondolom egy Trinity GPU-ja is szintén tudna ennyit jóval kisebb fogyasztáson
ez a proci teljesítmény ami nekem most van teljesen oké, ettől már az az A10-4600M is sokkal gyorsabb lenne
szóval ha összességében még kevesebbet is fogyaszt mint a mostani CPU és dGPU párosom váltanék arraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest