- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
válasz Kingfisher79 #550 üzenetére
és hogyan lehet itt vásárolni? (mondjuk most éppen out of stock)
vagy csak úgy, ha vki meg tudja oldani a UK delivery-t? -
SsPL711
őstag
válasz California1 #553 üzenetére
Mit kellett volna írnom?
Szerintem mindenki így írja.
Vagy ezt: Információs sáv, lehúz -> .....stb?[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Locuste
tag
Srácok,
mivel nyúbí vagyok valaki árulja már el nekem, miért nem tudok navigálni a BB maps-szel?
megtalál, de nem hagyja elindítani a turn-by-turn navit.
-
Pepeninho
őstag
Siasztok!
Tesztben nem láttam, érdeklődnék, hogy wifi hotspotot tud a teló?Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Köszönöm! Akkor lehet érdemes lenne váltanom. A net megosztási lehetősége a tabletemhez kell. Mióta az van a telefonomat nem használom ki. LG 4x. Viszont egy Blackberry Curve-m volt és nagyon szerettem. Emailt sokat küldök, sms is megy és elég oskat kell telefonálnom munkából adódóan. ezekre tökéletes lenne a Black, ami nem is nagy tepsi és az akksija is jobban kell bírja.
Ugye ezek már GMAIL fiókkal szinkronizálható készülékek. Semmi "Blacberry adó" és társai nem kellenek?
Ps4, Xiaomi 11T
-
SsPL711
őstag
válasz Pepeninho #561 üzenetére
Igen, Gmail-el szinkronizál, BB adó csak a BBM-hez kell, de az is csak a Té-nél és wifin a BBM-hez se kell.
Nekem ennek ellenére azért van BIS előfizetésem. Plusz adat keretet és tömörítést biztosít a fentiek mellett.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Na de ennek van valami feltétele, plusz ez csak 3 email fiókot szinkronizál max.
Vagy tévedek?Nem tudom megnézni a Té oldalánMegtaláltam, 1100Ft, nekem ez van, nem az 690-es.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Pepeninho
őstag
Egyre jobban rágyógyulok erre a telefonra. Kicsit félek, Lg 4x Hd után merész váltásnak tűnik. Fontos a sok telefonálás, emailek(gmail) és emlékeztetők beállítása. Internetet megoszt, nagy baj nem lehet...
Ps4, Xiaomi 11T
-
lezerpiramis
őstag
Tenyleg, a BES10 milyen APN-en megy a T-nel? Pusztan csak kivancsisagbol kerdezem Mert ugye a BES-forgalom is elmegy a BB NOC-ig.
-
DaNaD
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, a Q5 tulajoktól, hogy hogyan lehet lenémítani a készüléket?
A jobboldalon a hangerő gombok közti kis gombra nem reagál semmit, ha hosszan nyomom akkor a hangvezérlés indul el. -
DaNaD
csendes tag
Még egy kérdésem lenne.
Van olyan menüpont valahol, ahol látom az adatforgalmam jelenlegi állását, vagy erre külön appot kell letölteni? (Ha külön, akkor melyiket ajánljátok?) -
SsPL711
őstag
[ Szerkesztve ]
-
megyerikrisz
csendes tag
Sziasztok!
Be tudom állítani valahol, hogy bizonyos programoknál,
ami androidos apk-ból lett telepítve,
ne mutassa az alsó navigáló csíkot, amin a "vissza" meg ilyesmik vannak?GPS-nél jól jönne, ha nem foglalná a helyet a kijelzőn.
-
gabor72
aktív tag
válasz megyerikrisz #581 üzenetére
Képernyő tetejéről lehúzod a menüt és hide.
-
Localmatador
tag
Sziasztok!
Megjelenése óta olvasom a topic-ot, és egy hónapja vettem meg a fehér Q5- ömet. Ennyi idő alatt megszerettem a BB10-et, belaktam... de néha-néha visszatértem az elődjére a 9800 Torch-ra. Pár naponta SIM be-ki, csere. Sajnos rájöttem, ennek az az oka, hogy a Q5 mérete nem felel meg nekem. Egyszerűen nem tudom egy kézzel kezelni, kis kezem van, és nem érem át normálisan az ujjaimmal. A 9800 62 mm széles, a Q5 66 mm. Ennyi ezek szerint épp számít. Hiába vettem gyári kemény tokot, aztán noname szilikont, nincs fogása nálam: csúszik, billeg stb.
Fájó szívvel döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Először itt a hozzáértők közt hirdetném meg, de nem szeretnék off-topic lenni. Részletekért keressen meg, akit érdekel.
Addig is röviden: talán 2-3 óra beszélgetés ha ment bele. T-Mobile-nál vettem, de függetlenül adták :-) letiltás nem fenyegeti, 2015. februárig garis. -
Pepeninho
őstag
-
Pepeninho
őstag
Egy dolog még nem tiszta. Itt play-en keresztül lehet alkalmazásokat letölteni, vagy teljesen mások az alkalmazások és nem is play, hanem mondjuk piac?!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Crytek
nagyúr
Az miért van,hogy ha hívok valakit akkor kiírja ,hogy hívás átirányítás feltételes?
Next PC Upgrade: 2022
-
Lagrande
újonc
válasz Localmatador #584 üzenetére
Aki Smuka12 néven kapcsolatba lépett velem a Vaterán a fehér Q5 miatt, és esetleg fórumos, jöjjön át ide!
Köszönöm -
bence1204
tag
Sziasztok szeretnék venni egy q5t és az érdekelne hogy hol érdemes Budapesten, illetve az hogy a Telekomtól vett készülékek függetlenek e.
Kösziz10 -> passport -> iP6s
-
Pepeninho
őstag
Üdv!
Nálatok is van olyan,hogy bekapcsoláanál betölt, kék bb jel van a képernyőn, de magába a menübe nem lép be?
Ps4, Xiaomi 11T
-
gg72
veterán
[Innen] Angliából vásárolt független Q5 gondolom működne nálunk is, illetve van benne magyar nyelv, ezt tudja esetleg valaki?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?