- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rem2
csendes tag
A Q5-ök Kínában készültek, vagy ez még kanadai?
-
torino1897
csendes tag
Sziasztok!
1-2 hónapja már folyamatosan jön az üzenet a szoftverfrissítésről. 10.3.1.1779-es verziót küldték. Elég negatív véleményeket olvastam róla a neten. Ti mit gondoltok? Megéri lefrissíteni vagy nem? Jelenleg nagyon elégedett vagyok a q5-el úgyhogy csak akkkor frissíteném le ha télleg ad valami pluszt és nem csak rosszabb lessz tőle -
erer1000
őstag
úgy érzem BB lesz a következő QWERTY telóm. nincs más alternatíva ahogy elnézem. úgy is régóta akartam egyet
ez és a Q10közt gondolkozom. megéri a Q10 a +10ezer forintot az 5 höz képest?
külsőre egyikkel sincs baj, szépek
HTC ChaCha utódja lenneM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
erer1000
őstag
válasz margithid #1515 üzenetére
a Q5 mellett az általad felsorolt érvek, a Q10 mellett meg a jobb kamera és forma szól :'(
amúgy intenzívebb használattal is hozza az akku az 1 napot?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
erer1000
őstag
értem.
köszönöm a segítséget!M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
kutga
nagyúr
válasz erer1000 #1524 üzenetére
Szederbolt szvsz, van egy csomó készülékük.
Let the Zone take me if I am.
-
margithid
veterán
Vibernek háttérben futni kell, hogy online legyek?
-
Csirkejozsi
tag
válasz torino1897 #1505 üzenetére
Szia!
Előre leszögezem, hogy ez csak az én személyes tapasztalatom, és véleményem lesz.
Szerintem ne frissíts, én nagyon vártam az új funkciókat, teljesen be voltam zsongva a 10.3 hallatán. Azonnal frissítettem is, amint elérhetővé vált. Rögtön az első benyomásom az volt, hogy ez valahogy nem ugyanaz az imádott, megbízható rendszer, amit a 10.2-nél megszoktam. Az egészen érződik, hogy nem ehhez a telefonhoz készült. Az ikonok szerintem erre a kis képernyőre túlságosan kicsik, igaz több fér el belőlük. Az egész design nekem kevésbbé tetszik. Ez mondjuk még a kisebb baj. Nagyon vártam, hogy az Amazon Store majd elhozza a kánaánt Androidos appok terén, de tulajdonképpen pont azok az alkalmazások, amikre szükségem van, többségében nem érhetőek el, magyar fejlesztések szinte egyáltalán nem. Ezeket pedig eddig is rá tudtam tenni külső forrásból. Aztán vártam a Blendet is, ami hát valljuk be, egyelőre állati fapados, bár talán a most jövő frissítéssel javul a helyzet. A kamera alkalmazás tényleg bővült végre olyan alap funkciókkal, mint időzítő, meg panoráma mód, de ezek is pótolhatóak voltak eddig is. Illetve jópofa újdonság, hogy végre lehetőség van a különböző eseményekhez más és más színű ledes értesítést rendelni, nem csak az eddigi piros villogást láthatjuk. Ezen kívül még biztos van rengeteg más újdonság, amit kihagytam, de őszintén szólva nekem a többi dolog egyáltalán nem hozott olyat, ami nagyon hiányzott volna a szerintem már így is fullos 10.2-ből.
Cserébe viszont hozott egy csomó megbízhatatlan viselkedést, és negatívumot. Az első, és számomra legidegesítőbb dolog, hogy az Androidos alkalmazások hangjára a csendes üzemmód az új rendszerben nincs hatással. Ez lehet, hogy csak egyes alkalmazásoknál van így, vagy csak nálam jelentkező hiba, de a Vibert én napi szinten használom, és nem örülök neki, amikor a lehalkított telefonom egyszer csak elkezd csörögni. Aztán a rendszerben valahogy mindenhol az volt az érzésem, hogy ezt nem erre a képernyőre méretezték. Az alkalmazások betűmérete sokkal kisebb lett, amit a menükhöz még át tudtam állítani a beállításokban, de ez az alkalmazásokra nem volt hatással. És szintén zavart, hogy egy-két megszeretett alkalmazasomnak kénytelen voltam búcsút mondani, mert az új rendszerrel már nem kompatibilisek. Na persze ez már tényleg nem a 10.3, hanem a lusta fejlesztők hibája. Kb egy hónapig bírtam, aztán nagy keservesen sikerült valahogyan visszavarázsolni hála az égnek a jól bevált 10.2-t a kis Q5-re. Olyan érzés volt, mintha végre hazatérnék. Remélem, hogy a most júliusban megjelenő frissítés javít valamit a fenti hibákon, de én teljesen biztos vagyok benne, hogy inkább minden nap elolvasom a frissítési értesítést, minthogy elrontsak egy amúgy kiválóan működő rendszert. Hát ez most kikívánkozott belőlem. Aztán vessetek meg, ha nem értetek egyet.Ja még kiegészítésnek annyit, hogy Viberből a 4.3.3 verziót használom. Többet is próbáltam, de ez az, ami nekem teljesen bevált, és megbízhatóan működik.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz Csirkejozsi #1533 üzenetére
Viber nálad ki van lőve, vagy háttérben hagyod futni?
-
hartyi
tag
válasz Csirkejozsi #1533 üzenetére
Nagyon egyetértek. Kb 2 napot használtam s q5-öt 10.3, aztán jött a Passport, de nem volt jó. Nem erre s kijelzőre lett kitalálva. A kezdeti bugok kb elmúltak, de sosem lesz olyan kényelmes, mint a 10.2 volt. Asszony mondjuk így is szereti, de neki az android után még így is megváltás
-
SsPL711
őstag
Nem akarok kötözködni, csak kérdem, mert sokszor olvasom, hogy "android után még így is megváltás".
Mitől megváltás android után?
Én hiányolok android "után" sok dolgot a BB OS10-ből.
Mind alkalmazás, mind funkcionalitás téren.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
kutga
nagyúr
válasz SsPL711 #1537 üzenetére
Nem hiszem hogy annyira rosszak lennének a mai droid oprendszerek.
Nekem spec a droid filozófiájával van problémám, minden felhasználási területre külön app, állandó frissítgetés és értesítési dömping, és az, hogy a nagy gyártók telepakolják a rendszereiket teljesen felesleges, hovatovább törölhetetlen alkalmazásokkal.
Úgy látom viszont te gyári droidot használsz, nem valami szétbarmolt launchert, azt én is elfogadnám bármikor.
-
SsPL711
őstag
Mit értesz az alatt, hogy állandó frissítgetés és értesítés dömping?
Az értesítéseket én tudom meghatározni, alkalmazásonként, le is tilthatom adott alkalmazások értesítéseit.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
kutga
nagyúr
válasz SsPL711 #1539 üzenetére
Jogos, azokat legalább ki lehet kapcsolni.
Asszony S4 telefonján minden beállítás a gyári, hetente tuti letölt vagy húsz alkalmazásfrissítést. Amikor rákérdeztem hogy ezeket tulajdonképpen mire is használja, csak pislogott, törölni természetesen nem lehet őket, csak root és mókolással, de azt meg csinálja valaki más.
-
SsPL711
őstag
Le lehet tiltani egyes gyári alkalmazásokat az Samukon is.
Volt S2-őm. Frissítéseket nekem is felajánl, de azokat automatikusan leszedi, ha az otthoni vagy más ismert wifi közelébe kerülök.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
TomBall
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Végigolvastam a fórumot mielőtt megvettem ezt a telefont, de nem emlékszem, hogy más is írta volna.
A mai nap vásároltam a készüléket és olyat kér tőlem, hogy MEP kód.
Két sim-mel is próbáltam, de le van tiltva mind a két hálózat.
10.1 os-szel jött, most frissítem a legújabbra.
Szeretném megkérdezni, hogy mit rontottam el vagy honnan tudom megkérni a MEP kódot?
Előre is köszönöm a segítséget!
Tamás -
SsPL711
őstag
válasz TomBall #1542 üzenetére
Hú egyszer csinált nekem ilyet, azon a napon amikor megvettem.
Vissza kellett mennem a szolgáltatóhoz, de úgy emlékszem, hogy a SIM nem volt rendesen beaktiválva a rendszerbe. Vagy az a baja a készüléknek, hogy nem független(?)
Homályosak az emlékeim.Jól tetted bele a SIM-et?
[ Szerkesztve ]
-
TomBall
csendes tag
válasz SsPL711 #1543 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, jól tettem bele. 😊
Gyorsan átböngésztem a netet és sajnos azt jelenti, hogy nem független.
Azonnal hívtam az eladót. Utána járt ő is és holnapra ígérte, sűrű bocsánat kérés mellett, a 8 jegyű kódot.
Szeretném megkérdezni, hogy valaki használta a gmail Inbox app-ját bb-n?
Tamás -
Novics
senior tag
-
TomBall
csendes tag
Wifi-n keresztül be állítottam amit lehetett és tapasztaltam, hogy tényleg jól működik a hub.
Az inbox-ot csak azért kérdeztem, mert van egy funkciója ami megkönnyítette a munkámat. A bejövő emileket meg tudtam jelölni szövegesen. Vagy esetleg itt is van erre lehetőség?
Tamás -
TomBall
csendes tag
Köszönöm! Majd találok alternatívát a bb-n.
Két dolgot szeretnék még kérdezni :
- Emilből a csatolt fájlokat közvetlenül tudom csatolni naptár bejegyzéshez vagy először le kell menteni és úgy csatolni?
- Olvastam itt a fórumon, hogy lehet úgy is app-ot telepíteni, hogy gépre letöltöm, átmásolom a telefonra és telepítem. Ez működő képes dolog?
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest