-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SharpSA #2005 üzenetére
TP Link router random hajigál. Vagy csak simán letiltott lesz a mobil. Nem tudom miért, lehet, hogy "csak". Olcsó alkatelt nem hajigálja.
Ez megy itthon is, beígértem neki a baltát..
A fősulin is olyan router van, az is szar. Rettenetesen szar, hál istennek minden droidos, ifonos is szidja.
Munkahelyen Cisco van, az reccenés nélküli atomstabil.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SharpSA #2022 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá. Az sem biztos, hogy teljesen pontosan emlékszek, ezért is írtam, hogy valószínű a Z10 topikban lehet utánaolvasni.
Egyébként tényleg nem rémlik, hogy azóta lett volna, tehát ilyen másfél évente ha előfordul ilyesmi, az még kibírható.
Lehet, hogy aki ért is hozzá, megmagyarázza, hogy miért is van, előttem sem világos. -
kárátékutyá
őstag
válasz SharpSA #2162 üzenetére
Ezek a kijelzők a pontos bizonyítékai annak, hogy a jelenlegi információ/fjúcsőr éhes kockaarc társadalomnak egyszerűen már nem tudnak mit beletenni a telefonba. Nem vagyok BB buzeráns, de a Passport volt az utóbbi évek számomra egyetlen innovatív terméke ebben a szegmensben. Lehet több memóriát, nagyobb pixelszámot, tárhelyet beletenni, de ennyi.
-
hito
nagyúr
válasz SharpSA #2246 üzenetére
Note 4-et már nagyon régen kiszemeltem és most olyan árban hozzájutottam, aminek ember nem tud ellenállni.
Igen, gyakorlatilag a Note 4 váltotta ki ezt a két készüléket. És amondó vagyok, hogy hellyel-közzel sikerül is neki. Nem sok hibája van, ami meg van, betudom annak, hogy tökéletes készülék nincs és nem is lesz.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
sasa134
addikt
válasz SharpSA #2328 üzenetére
Ennyit tudunk eddig:
Some lucky OS testers have been seeded 10.3.2.158 for beta testing.Here's some new features:
• S/MIME Support for ActiveSync
• BlackBerry Protect Enhancements
• Browser Enhancements
• Hub Improvements
• Calendar Improvements
• BlackBerry Assistant ImprovementsMore details to come, this is just an early, early build with minor software
Avanti Roma
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz SharpSA #2919 üzenetére
Az a baj, hogy a "válasz:" válaszokat se a bb, se a desktop levelező, se a másik mobilom nem teszi be a beszélgetésbe.
Sasa: elsőre nem tippelek a levelezőre, mert ugyanazt csinálja a gmail, az msn acc-ommal is, illetve a saját domaines Exchange szerveres levelezőnkkel is.
Valamikor régen emlékszem hogy volt ilyen beállítás, de egyszerűen nem találom.
Symbianos: szerintem gondoltak rá, csak nem jövök rá hogy hol lehet beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest