Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Nagyon fasza. Végre itt a S865 verzió Eu-ban erre mi itthon nem kapunk belőle... Ez aztán nagyon logikus. Már a németben is előrendelhető az 5G-s S865 verzió...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
es1
csendes tag
De kár kiadni itthon a 4g-s exynos mobilt..
-
DudeHUN
senior tag
Sztereó hangszóró lesz rajta, arról van információ?
Gamer for Life
-
xZer0kidx
senior tag
Nagyon tetszetős, de a 6gb ram kicsit karcsúnak tűnik.
Érdekes a lényegesen olcsóbb A71 dobozába befért a 25W-os töltőfej, azért illett volna ide is azt csomagolni. (Persze már az is öröm, hogy egyáltalán adnak hozzá )
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
KD6-3.7
őstag
Várjuk a tesztet! ja nem?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem lett gyenge ajánlat(SD)... Az a kék rohadt jól néz ki...
-
silvergod
őstag
érdekes hogy kijött ma, és az s20+ ára több helyen felugrott 299 ről 340 re..vicc ez az árazás
így akarják elérni vegyék ezt? mert másért nem fogják csak ha az ára lemegy...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
FіkuszKukіsz
őstag
Szerintem meg nincs miért rajongani. Ha megkaptuk volna mi is az 5G variánst, akkor igen.
Romanes eunt domus
-
I-S-T-I
tag
Itthon csak Exynossal... Pedig már beleéltem magam, hogy megtaláltam az igazit.
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
szimike79
őstag
Megörültem, hogy meglesz az S9+ utódja, nagyobb aksival hasonló kijelző mérettel, és 865-ös snapdragonnal, és egy elfogadható árral. Már rákészültem az előrendelésre! Erre nesze neked exynos.... Kenjék a hajukra!!! Bírja az S9 amedig bírja, és nem kizárt, hogy búcsút intek a Samunak.
Kezd vicc lenni ez a készülék mizéria.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
AS
félisten
Persze az is lehet megoldás, hogy EU-s garis 5G-st veszünk aminek az ára valószínűleg pont ennyi lesz mint az itthoni 4G-nek.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Yeffy
veterán
na, most megis lett benne jack? tegnapmeg arrol volt szo, h nincs.
nalunk (UK) szerencsere van a Snapis verzio is. erdekes, erdekes. ha ez lett volna a sima S20, meg erdekelt is volna.
majd megtapicskolom eloben, amint tudom, aztan dontok a (most mar) triobol kit valasztok.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
addikt
Honnan veszitek, hogy itthon csak a 4g verzió lesz ?
Telekom/Vodanak is van 5g s hálózata az meg snapdragonos[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz ImpersonatoR #17 üzenetére
Samsung.hu-n él az előrendelés.
-
AS
félisten
Esetleg még az lehet, bár nem hiszem, hogy csak szolgálatoknál lesz az 5G-s verzió. (S20+ nál is így volt)
-
Zsoltesz93
tag
Kezd már kicsit fárasztó lenni ez a sírás az Exynos miatt. Igen, valamivel talán erősebb és energiatakarékosabb a Snapi 865, de közel sem egy romhalmaz, mint ahogy azt többen írják.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
akooos
veterán
válasz Zsoltesz93 #20 üzenetére
Itt nem csak a CPU a különbség. Kevesebb ram, kisebb akku jár itthon.
S10+-om van, exynossal, mindenre is elég. De ott a snapis ugyanolyan -
akooos
veterán
-
enginev3.0
félisten
Na, ez már igen, ez már valami
igaz hogy exynos, de előfizetéssel nagyon jó ajánlat ezKár hogy nem merték meglépni a 200k árat
Egyébként egész pontosan mi is történt a gyártókkal? év elején jöttek a többszázezres csúcs telefonok, most meg közel csúcs telefon majdnem fele annyiért? Hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
AS
félisten
Olaszoknál, Franciáknál is van 5G verzió, az oroszoknál viszont nincs, se a szlovákoknál...
-
Hadeska22
aktív tag
Nem akarok Ünnep Prontó lenni de tényleg érdekel, hogy én vagyok az egyetlen aki jobban örülne egy S10e szerű S20 szériás "kompakt" készüléknek? Relatíve nagy a kezem, ellenben ezek a batár készülékek nem kezelhetőek kényelmesen (fogásváltás nélkül). Mindig érdeklődve figyelem, ahogy az én kézméretemnél kisebb kézzel rendelkező férfiak és nők hogy
szerencsétlenkednekzsonglőrködnek azért, hogy tudják a kijelzőt kezelni valahogy.Félre ne értsetek, tisztában vagyok vele, hogy minél nagyobb a kijelzőméret, annál jobb a tartalomfogyasztási élmény, de pl. nekem a 6,5" youtube nézése sem okoz örömet, hisz egy 8.4" vagy 10.1" masina sokkal jobb user experience-t képes nyújtani. Persze ez mind szvsz
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
joey04
titán
És mi kapjuk a heréltet. Hát ez fenomenális.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Amazon.de nézem, de nem talàlok 5G-set.
Gratula Samsung!
-
törölt tag
Tetszik a kamera, végre 3x telefotó lencse került rá, de az ár és a jack hiánya nem. 250 sok szerintem, S10 Lite szinten kellett volna nyitni. Bár lehet külföldön annyi, csak romlott a Forint.
-
janeszgol
félisten
Az arazas menti meg itthon a telot?
-
PowerBuldog
veterán
Olyan érzésem volt mint amikor kiderül egy dögös csajról, hogy amúgy töke van. (exynos)
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Taci
addikt
-
bigsee
addikt
válasz Zsoltesz93 #20 üzenetére
Szerintem is!
Nyissatok egy topikot, "Miért nincs SD csak E!" címmel és oda firkáljátok bele ezeket a sirámokat. Mi változik azzal, hogy más vélemény nem lévén, ezt kell beböfögni, nincs SD... Mi a f...t (már bocsánat!) nyertek azzal, hogy megállapítjátok ezeket a tényeket minden Samsunggal kapcsolatos topikban.Ezt akartam írni, de nem írom!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Zé.
tag
válasz #42308056 #31 üzenetére
Egyetértek a kamera tudásával. Szerintem az ár a szokásos induló ár. A piac úgyis
figyelembe veszi az exynost, ill. a kijelző Gorilla 3-ast. Nem hiszem, hogy az újabb 5-ös
nem fért volna bele ebbe az árba... Ezt leszámítva kiegyensúlyozott, jó ajánlatnak
ígérkezik. Kérdés az 5G-s elérhetősége, ára?... -
Fred23
nagyúr
A királykék bejön, de csak snapisban. Kíváncsi leszek, lehet -e majd kapni 5G-set itthon! Talán GSM boltosok behozzák, ha szolgáltatók nem is.
Az viszont zavar, hogy a specben több helyen is Gorilla Glass 3-at látok; az nem bírja annyira az esést, szóval kell a vékony szilikon tok. Viszont számomra már így is kissé túlméretes.
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
FuRiONight
őstag
válasz FіkuszKukіsz #43 üzenetére
Bocsànat, mennyivel is? 50€-al ha jól tudom?
Mindegy ha nem talàlok akkor megvàrom a Oneplus 8T-t, hasonló specs-el mint az S20 FE 5G
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
válasz FuRiONight #44 üzenetére
100 a Samsung külföldi oldalai szerint (Olasz, német)
-
gretzky77
veterán
válasz FuRiONight #44 üzenetére
Igen fentebb linkelt oldalon 730 VS 633 €
Bocs AS kollégának akartam![ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
AS
félisten
Pl itt van ezekben az országokban kapható lesz az 5G Nem lesz nehéz beszerezni a sufni gsm boltokon keresztül...
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
FuRiONight
őstag
Köszi a korrekciót, akkor 100€ (közben én is megtalàltam). Akkor ez a Samsung is kimarad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest