Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Legjobb válasz rá
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Sicilian
addikt
Érdekes, biztos el lehet vele szórakozni..
nothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
Néhány éve még röhögtek ezen a játékon, most meg már akkor cím hogy ihaj
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
falijja
őstag
Jézus ereje segíts.....ezzel gúnyoltam pc-s haveri köröm hogy ilyen játékok vannak nekik exkluzívok szemben a Halo és társai ellen...
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Jeanne d'Arc #6 üzenetére
Na kb. ez az újdonság nekem, nem hittem hogy egy csaj is kipróbál ilyet.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Hohóó feleségemnek emlékeztető van beállítva a telón a játékra, mikor mit kell csinálnia. Eljön az idő akkor fakanál letesz, mi meg a fiammal húzunk a géptől, hogy odaülhessen, mert olyan mint egy ketrecbe zárt tigris ha nem
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Én PC-n játszottam az FS2013-al.
Annyira megtetszett hogy majdcsak az összes földet felvásároltam,és rájöttem egy csomó könnyű pénzkereseti lehetőségre,és a végén meguntam hogy dől a lé,és cserébe nem kell tennem semmit........ -
SirCsimbók
tag
ásóra, kapára, gyík van a határba!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Végre egy cím amiért megérni next gen konzolt vennem
Baszki most nézem van benne multiplayer, végre egy játék akkor a haverokkal arathatok.[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest