- SONY LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a telefon mérete, meg az ára fog elsősorban számítani a kettő között. Bár még hozzátenném azt, hogy 3GB ram és 32GB rom alatt már nem vennék telefont. Sajnos nem lehet átmozgatni a telepített appokat az SD-re.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Chaser
legenda
A többi szempont mellett vannak extrák. Redmi3-nál nincs gomb pilács, nincs fpr. Ez note3-nál van, minden verziónál. Note3-ból csak a 650-es bővíthető sd-vel, a helio x10 nem, redmi3 bővíthető. Redmi3 HD, noteok FHD-sak. Kb orbitális különbségek vannak Ha kifejezetten csak a gördülékenység érdekel, sztem kb fej-fej mellett lehetnek. HD kijelzőt azért sokkal könnyebb kezelnie a SoC-nak mint FHD-t. Ettől független lehet némileg gyorsabb a 650-es mégis, de a hw egy dolog, ha nincs alatta jó rendszer akkor mindegy. Ezek új telók, utóbbi annál is újabb. Idővel derül ki mit hoznak ki belőle. De 65-ért van mi4 is pl, 3/16-os, 5" és FHD, ott viszont csak 3000-es akku van. Náluk viszont V5-V7-ig van minden rom kitkat alapoktól kezdve marsig.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
han_lev
senior tag
Teljesítmény szerintem ugyanaz lehet a mindennapos használatban. Telefonálás, böngészés, gyorsaság, akkuteljesítményre ugyanazt fogod érezni.
Amit át kell gondolni
1. Kijelzőméret. Nekem eddig 5ösök voltak a telefonjaim. Nejemnek vettünk egy RN 2őt, ami 5,5ös. Használva rájöttem, hogy ezzel jobban boldogulok (naptárbehegyzések, emailolvasások, írások, böngészés, videók nézése, jegyzetelés, olvasás kényelmesebb, élvezetesebb, jobb. Kezelni tudom eut a méretet is ha kell egykézzel is).2 A sima Redmi 3om nincs 32gigás változatban, ezért ha tárhelyet bővitessz, akkor azt az egyik simkártya rovására teszed. Vagyis el kell döntened, hogy: nagyobb háttér és egy szimkártya, vagy 2 sim, de akkor csak 16 giga háttér
A Rom mérete a RN3-omnál is van 2 illetve 3 gigás
A Redmi 3-ban csak 2 gigás van, ha jól tudom, de ez annyira szerintem nem meghatározó. Ha nem játszol, vagy nem használsz egyszerre sok futó programot, akkor jelenleg a 2 giga rom is teljesen elég lassulás nélkül mindenre.A ujlenyomat nekem bejön, sokkal egyszerűbb, gyordabb feloldani, csak meg kell szokni, hogy hiába piszkálom a másim kezemmel/ujjammal, ha nincs felismertetve nem fog kinyilni (...mér nem nyilik, miér nem nyilik... ja, ez a másik ujjam.... )
SzSz: átlag felhasználásra, kiváló a Sima Redmi (szép is, vas is)
Kicsit inyenceknek RN3
Nagyobb tárhelyeseknek (videókat készítők, notorius fényképezők, adatgyüjtögetők) pedig a 32 gigásat vegyék.Poco F5/pro
-
dorika87
őstag
Értem én a képernyő időt, de nekem nem feltétlenül az számít... szóval összességében persze fontos a kijelzőidő, hogy hány órát bír, de amikor zenét hallgatok akkor sem bekapcsolt kijelzővel teszem, vagy pl. telefonálás közben sem működik a kijelző.Én inkább napokban szeretem mérni az ilyesmit, mert összességében számít az akku teljesítménye, ez majd rendszeres használat mellett kiderül. De akkor is mindezek mellett látom, hogy a RNf3 pro az ajánlott etéren a többi társa mellett, úgyhogy a döntés megszületett, már csak magyarországi forgalmazásra/garanciára várok.
-
timbookedtwo
csendes tag
Kipróbáltam a "sima" MTK-s Note3-on az alábbi tesztet (ezt futtatták a Snapis verzión):
In our standard Xiaomi Redmi Note 3 SOT (screen-on time) test of running a 720P movie through YouTube over WiFi at 140 lux (35% on the RN3P MIUI 7.1.16.0)
1 óra és 3 perc alatt csökkent 10%-ot az akku (nem tudom, lehet-e extrapolálni, de ez 10 órás SOT-ot jelenthet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- SONY LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videó stream letöltése
- Battlefield 2042
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest