Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én nem tudom te milyen műsort nézel, mert amiről te beszélsz, az pont nem a Sony Playstationre jellemző. Pont a Microsoft magyarázkodott a Halo Infinite játékmenet-leleplezés után.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
gangstagergo
senior tag
Engem totál megvettek a lesz@rom stílussal Azt várom, hogy olyan bemutató lesz az ár bejelentésnél mint a PS1-nél.
Ám mindkét gyártóra haragszom, hogy nem voltak képesek meglépni a tárhely növelését. Tudom tudom SSDtől über gyors lesz meg minden, de azért most komolyan egy olcsó Xboxot kihozni egy fél terás tárhellyel szerintem öngól. Anno az Xbox 360 Slim Arcade a maga 4GBos háttértárával is egy vicc volt... Remélem lehet majd egy szimpla külső merevlemezzel bővíteni a tárhelyet és nem akarnak görcsösen ragaszkodni egy csak MS által forgalmazott bővítő egységet erőltetni. Anno a PS Vita is ezért bukott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest