- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
Sziasztok, most tudnék venni egy ilyen készüléket 49k-ért üzletből újonnan. Egy SG Note 2-t cserélnék rá, szerintetek megérné?
S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
lbarna
tag
válasz barcsajani #101 üzenetére
Én elégedett vagyok vele.
Igaz a Samsungokat nem szeretem, túl van árazva.Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
lbarna
tag
válasz barcsajani #103 üzenetére
kb 1,5 hete
Nincs gond tiszán hallanak
Gps-nél tapasztalom, de nem zavaró.
Igen alap és még nem tudtam rootolni
Azt nem tudom.Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
lbarna
tag
válasz Dr. Romano #105 üzenetére
Nem tudja, sem az androidos sem a pc-s verzió.
Próbáltam kingroot. iroot,kingo root,zenfone root és még mással.
A régi telefonomről van k@-mail titanium backupos mentés azt szeretném visszaállítani.
Ami volt azt simán el lehett távolítani.Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
barcsajani
tag
Tegnap este megérkezett a "fiú". Eddig nagyjából okénak tűnik rajta minden, a kamera az mondjuk elég gyatra, a dobozban ti is csak adatkábelt, valamilyen más szabványú töltőt és egy hozzá tartozó adaptort kaptatok?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz barcsajani #108 üzenetére
Gyatra? Annyira azért csak nem rossz nem? Lőnél pár nappali tesztfotót?
Én még várom az enyémet, jelenleg a franciáknál dekkol.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
barcsajani
tag
válasz Dr. Romano #109 üzenetére
Nappal tűrhető, de előtte nekem Note 2/3-asaim voltak és azok kamerában minden téren verik (sajnos).
Nem mondom el lehet vele lenni, de a led villanó is nagyon gyengus, és éjszakai képet nem is merek kirakni...
Itt van néhány nappali: [link]S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
barcsajani
tag
Itt van azért pár éjszakai is...
[link][ Szerkesztve ]
-
barcsajani
tag
Viszont ő elég sok mindenkit ver akkuban, és pont ez az amiért vettem, én nem szoktam semmi komolyabb játékot játszani a telefonokon, és úgy látom, hogy olyan 2 napig fogja bírni az akku, a kijelző idő olyan 10-12 óra lesz, nálam egész nap be van kapcsolva a WiFi és ha nem otthon vagyok akkor a 3g, semmiféle energiatakarékos módot nem használok, melegedést sehol nem tapasztaltam még minimális szinten sem, a max hőmérséklet olyan 31° volt, akkor kb 1 órán át böngésztem a chrome-ban
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
válasz barcsajani #108 üzenetére
Az adatlapon (doboz alján) az utolsó sorok valamelyikében, ahol a kamera (MP) adatok is vannak, meg vannak adva a tartozékok, if any.
Úgy tudom, hogy OTG (töltő) kábel is tartozék.
Füles régió, verzió függő.Ez gondolom CN, ha már adaptert emlegetsz.
Európában most kezdik árulni a WW verziót, de az 200-250 €.Ha valaki elvan B20 LTE nélkül, akkor jóval olcsóbb a CN, 120€ alatt is elérhető.
-
Dr. Romano
veterán
-
barcsajani
tag
Én nem raktam rá semmit, az alap van ahogy kaptam, eddig semmi gondom nincs vele, mondjuk az ertesítési panel (gyorsbeállítások) nagyon nem tetszik, hogy fehér a háttere és óriásiak az ikonok is... Ha arra van valami megoldás azt meghallgatnám.
-
lbarna
tag
válasz barcsajani #117 üzenetére
Arra nem találtam semmit.
Esetleg egy másik launch kell rá.Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
viano
aktív tag
válasz barcsajani #117 üzenetére
Próbálj valami üres helyen egy hosszút nyomni, hátha felajánl valamit.
Elég sokszor ez az út az opciókhoz. -
viano
aktív tag
Akit esetleg érdekel a WW változat
a spanyol amazon.es -en most 199 € az ára, fehérben is van.Egyébként 220-250 között vannak az árak az EU-ban.
-
barcsajani
tag
Végül sikerült az értesítési sávot kicsit "szebbé" csinálnom, legalább is nekem így jobb mert az a fehér szörnyű volt. Van egy alkalmazás amivel lehet saját témát kreálni és azzal sikerült, ha valakit érdekel ez az app: [link]
Ilyen lett az értesítési sávom: [link]
[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
válasz barcsajani #124 üzenetére
Szerintem - ha már te bevállaltad, akkor először tesztelni kellene egy ideig, hogy nem okoz-e valami galibát és majd utánna ajánlani.
Szoftver témában sosem árt az óvatosság!Pont a Zenfone-oknál is hatalmas galiba volt mostanában, visszavontak jópár frissítést.
Szerencsére úgy tűnik, hogy csak keveseket érintett a dolog, de akit igen, aazt elég keményen.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Na végre ma megérkezett a teló.
Rövid ismerkedés után az első benyomás nagyon jó. A gyáro kijelzővédő fólia minősége végre normális csúszós nem az a száraz tapintású 2 hét után szétkopó mint a korábbi telóimon volt.
Holnap majd jobban megnyomkodom.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
barcsajani
tag
Én már pár napja használom a telefont, néhány pozitív-semleges-negatív tulajdonság amit észrevettem:
+ Az akku borzasztóan jó. (10-13 óra SOT, 2-3 nap, lásd képek lent)
+ SGS Note 2-höz viszonyítva jobban van hálózat valamint WiFi jelem is.
+ Snapi 410+2GB RAM, számomra többet jelent mintha 32 magnyi MTK lenne benne...
+ Fényerőben egész jó, napon is jól olvasható.
+ Nagy kijelző, egész jó szenzorok.
+ Jól kezeli a SIM kártyákat, ha bekapcsolt állapotban cserélem akkor is felismeri
+ Sok beállítás energiatakarékos módokhoz.
+ Arany színű szélek.
+ Ár/érték arányban verhetetlen.
+ Gyári PC Link alkalmazás, érdekes cucc, tetszik!0 Gyenge/közepes ramkezelés
0 Kamera
0 A hangerő gombokat másik oldalra is pakolhatták volna.
0 Érintőgombok világításának hiánya, valamint a funkciójuk változtatásának hiánya.
0 Dual stand-by (Ha az egyik kártyán hívás van, akkor ha a másikat hívnák az kikapcsoltnak jelzi)- A ZenUI valamilyen szinten testreszabható, de az értesítési sávban lévő ikonok borzasztóan nagyok (rondák).
- Eddig egyszer fordult elő de megemlítem, valakit akartam hívni és akárhányszor próbáltam nem csörgött be (próbáltam mást is, több embert őket sem tudtam, viszont ők engem igen), 3G be volt kapcsova és full térerő volt, csak a telefon újraindítása után sikerült hívnom.
- Üvegfóliát tettem rá aminek köszönhetően búcsút vehettem a dupla koppos ébresztésnek, valamint a hívás közbeni kijelző kikapcsolásnak!
- Közepes minőségű anyagok, sok helyen hallani recsegést miközben fogod
- Enyhén recsegő hangszóró, természetesen nem minőségi cucc.
- Ez az éjszakai mód elég furcsa megoldás, nekem jobban tetszene ha helyette sima némítás lenne valamit külön blokkolás üzemmód, ez így túl bonyolult, megoldható így is csak na.
- 1 Amperes töltő, rövid adatkábel
- Gyenge LED villanó
- Nem igazán találni tokot, fóliát rá.
- Nagyon gyenge LED értesítő fény és semmi beállítás nincs, hogy mikor milyen színűn villogjon, csak ki és bekapcs.Összességében azt hiszem ennyi amit írni szerettem volna, ezalatt a pár nap alatt eléggé megszerettem, a CN verziót vettem kb 48.500 forintért. Eddig többnyire elégedett vagyok vele és remélem ez nem is fog változni.
Pár kép az üzemidőről:S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
Dr. Romano
veterán
Első probléma amibe belefutottam.
"Tartsa bekapcsolva a Wifit" menü ezt mindig sohára állítom hogy alvó állapotban ne legyen rajta.
Itt az a probléma hogy felébresztés után nem csatlakozik automatikusan vissza. Nálatok is így működik?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
barcsajani
tag
válasz Dr. Romano #129 üzenetére
Nekem nem kapcsolja ki, egyébként nincs sok értelme ennek a funkciónak, bekapcsolt wifivel is nagyon jól bírja az akku.
-
Dr. Romano
veterán
válasz barcsajani #130 üzenetére
Jogos. Nekem már csak ősi reflex, viszont ez a funkció úgy tűnik hibás, mert tényleg nem csatlakozik vissza automatikusan.
Írtam a magyar chat supportnak, nagyon sokat segítettek.... megkérdezte a srác mi a probléma begépeltem a telefonon részletesen időt nem kímélve, erre átirányított a weboldalukra majd viszlát. Köszöntem én is a lehetőséget
-
viano
aktív tag
válasz barcsajani #128 üzenetére
Köszönjük az értékelést.
Azért van egy-két érdekesebb megállapításod is:
A Dual SIM-es telók több, mint 90%-a Dual Standby, ha Dual Active lenne, akkor az egyik SIM csak 2G-t tudna. Akkor kezdték a gyártók lehagyni, amikor az LTE belépett. Mondjuk előtte se sok teló tudta.
Vagy ezt csak tájékoztatásként vetted fel a listára?Az 1A töltő nem a legjobban passzol ehhez a telóhoz, de ártényező.
Van, amikor semmilyet sem adnak, mert azt mondják, hogy úgyis van már mindenkinek.
Én ezzel értek egyet, külön kellene forgalmazni és eldöntöd a rendelésnél, hogy kéred, vagy nem.
Ennek így nem sok teteje van, legtöbben úgyis vesznek majd egy erősebbet hozzá.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a jóval drágább (200-250€) WW-shez mernek-e tenni legalább egy 2A-es töltőt
Adatkábel: töltésnél viszont jobb a rövidebb kábel, akkor most old meg.Hol kerestél tokot?
Tele a net mindenféle tokkal, üveggel, telefon még sehol sem volt, amikor már árulták őket.Eddig én úgy tudtam, hogy ASUS minőségi anyagokat használ, remélem csak a CN verziónak gyengébb az összeszerelése.
Tényleg milyen ROM van a telón?
-
barcsajani
tag
Igen a Dual stand-by-t azért írtam ha valaki másra számítana...
Tokot, fóliát Romániában mivel itt élek, egy zenfone 2 üveg fóliát raktam rá, emiatt nem megy a közelség érzékelő, valamint néha a touch is kevésbé érzi az érintést. Rendeltem már Ali-ról tokot is és neki való fóliát is, csak amíg az ide ér...
Az anyaghasználat ezért az árért nem rossz, az össze szerelés nem a legminőségibb, itt-ott néha recseg mikor fogod. Szerintem ugyanezt használják a WW verziónál is.
Gyári, ahogy megkaptam én úgy hagytam a rendszert, nem szeretek bele piszkálni.S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
lbarna
tag
válasz barcsajani #133 üzenetére
Nekem CN-es verzió van WW rommal, de nem recseg-roppog.
Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
Dr. Romano
veterán
válasz barcsajani #133 üzenetére
Hát most megfogtam, de ez annyira masszív hogy semmit nem recseg a kezemben.
-
barcsajani
tag
válasz Dr. Romano #135 üzenetére
Akkor szerintem csak én fogtam egy ki egy szerencsés darabot... Amúgy nekem inkább alul ha hozzá érek az érintő gombok alatti sávhoz akkor szokott recsegni.
-
Dr. Romano
veterán
válasz barcsajani #136 üzenetére
Na azt a területet még eszembe nem jutott nyomogatni de igaz! Ott tényleg tapasztalható minimális reccs...
Ezek szerint direkt hagyták üresen azt a résztEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz Dr. Romano #131 üzenetére
Megkaptam az Asus hivatalos válaszát a problémára:
"Az Ön által leírt beállítás nem garantálja azt, hogy a wifi újra fog csatlakozni, ha felébreszti a készüléket.
Ilyen esetben manuálisan kell újra csatlakoznia."Ez csak azért vicces, mert korábbi 20ezer forintos kínai telefonjaimnál ez nem volt kérdés. Ébredés után, bumm automatikusan wifi (és ugyanezt a hihetetlen funkciót tudja az itthoni két tabletem is woow)
Jah meg csak úgy mellékesen, az Asus szoftvere épp az ellenkezőjét állítja.Egyébként nem zavar ez a probléma, mert megérkezés óta még mindig nem kellett töltsem úgyhogy a wifi felőlem mehet folyamatosan így is lever üzemidőben minden korábbi készülékemet. Ez inkább egy support teszt (ez az első telefonom amihez van ilyen "funkció").
Sokan istenítik hogy mennyire jó hasznos dolog ez, hát kipróbáltam, kenhetem a hajamra, hozzáállásuk alapján a vevő a hülye[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
A CN verziónál van valami eredeti garanciajegy (tudom, hogy semmit sem ér, nem azért kérdezem) a dobozban, vagy azt kiveszik?
Ha igen, az eladó mellékeli-e a sajátját vagy csak a neten elérhető?Ha már itt tartunk, milyen kezelési van mellékelve, nem tudom az eredeti többnyelvű-e?
(Ez a kérdés is a CN verzióra vonatkozna.) -
viano
aktív tag
Az ASUS honlap, reklám szerint "Dual-Band n-WLAN" ez nálam az 5GHz-t is jelentené . . .
Tudja valaki igazolni?
-
Dr. Romano
veterán
Root lehetőség?
-
lbarna
tag
válasz Dr. Romano #141 üzenetére
Én még várok vele egy kicsit.
Elég macerásnak tünik.Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
lbarna
tag
A telefonnal tölteni egy Tesla Model S-t
Itt a videó
Melyik tudja most ezt?Nagyon állat.
[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
Köszi!
A b g n egyértelmű, de miért ír "Dual Band"-et?
Azonkívül, hogy a süket marketingesnek fogalma sincs a műszaki dolgokról,
de azért még szerintem az online előtt egy pár emberkének csak meg kellett néznie az oldalt vagy mindenki csak azt nézte, hogy - hű, de jól nézki". -
lbarna
tag
válasz Dr. Romano #147 üzenetére
A 3-as model már barátibb áron lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest