Hozzászólok Aktív témák
-
Rick4
nagyúr
Számolgattam, ha össze akarok magamnak gépet rakni, és a pénz számít, nem akasa házba rakom, hanem ebbe:[link]
Egy asrock lapocska (Pl a favorit Q1900B) 20 ezres, és akkor még mindig csak 33K-nál tartok. Ha több kell, komolyabbat kell venni, egy 1150-es foglalatos lap (pl Asrock H81M-itx) 24K újonnan, és egy i3-as (Pl i3-4130) 30K, apróból 25, még mindig csak 67 ezernél járunk. Ehhez képest nem hiszem, hogy érdemben jobb 1.5x-ös áron ez az előre összerakott gép."amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
-
Rick4
nagyúr
Persze, alapvetően elbeszélünk egymás mellett, amit én írtam az egy reális választás, amit te, az már enyhe sznobizmus.
Maradjunk annyiban, hogy van kétféle alternatíva, a tied, és az enyém, mindenki eldönti, mit akar magának, és mennyiből.
[ Szerkesztve ]
"amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
-
Rick4
nagyúr
En nem lennek boldog az LC Power hazban suvolto ketto 4 cm-es ventillatortol,
Emiatt nem kell szomrkodnod, ugyanis egy db venti sincs benne. A Q1900-hoz nem kell, passzív hűtéses, és így is kb 40°C-on jár a prci, a borda kézmeleg. Amennyiben más proci kerül bele, arra is van halk megoldás.
"amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
Hozzászólok Aktív témák
ph Az 1,3 literes masszív fémházba a legtöbb – akár ipari felhasználásra – szükséges funkciót bezsúfoltak a Broadwell processzor mellé.
- [Re:] mlaca böngészdéje: félgépek, teljes gépek, ramok, procik stb.
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Rendszergazda topic
- Outriders (PS4, PS5, XO, XS, PC, Stadia)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ipad Mini 4 , 128Gb WI-Fi Space Grey, szép MAKULÁTLAN állapotú, Garancia : 1 hónap DEÁK TÉRNÉL ÁTVEH
- ÚJ iPad Pro 2018 12,9", Wi-Fi+4G CELLULAR 64GB GARANCIÁBAN CSERÉLT / 3 hónap /DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Á
- PlayStation 4 Pro + God of War + Overwatch + Vertical Stand
- Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB Csere videókártyára!
- 15" Surface Book 3 i7-1065G7 32GB 512GB Gar.: 2022. 01. 01.
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc