Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • telefon6310

    tag

    Kedves XS (nem Max) tulajok!
    Mint korábbi hozzászólásomban említettem, tettem egy próbát az upgrade irányába. Nem szeretem cserélgetni a telókat, nem érdekel, legyen jó, de azt hosszú távon tegye. Ezért esett a választás a 13 Pro-ra. Tökéletes kamera, akku, kijelző, teljesítmény, RAM, stb. stb. Hosszú évekig nem kell gondolkozni a cserén.
    Nem egyszer bent voltam iStyle, Media Markt, nyomkodtam, nézegettem, barátkoztam vele. Főleg a mérete miatt voltak aggályaim, de papíron csak 1-2 mm az eltérés az XS-hez képest, tehát belevágtam. Annak ellenére, hogy már az előzetes (rövid) nyomkodások után is kétségeim voltak.
    Az ár nem számított, ezen túlléptem, ha jó, kiszolgál, örömet okoz, hosszú távon, akkor nem sajnálom rá a pénzt.
    Lényeg a lényeg: megvettem, kibontottam, elkezdtem beüzemelni. De már akkor fura volt. Mellé is tettem az XS-nek, mert azt hittem véletlenül Max-ot küldtek :-) De nem, ez a sima modell volt. Hihetetlen, mennyivel nehezebb, jelentős mértékben, szinte már zavaró volt tartani. De ami még durvább az az, hogy bár egymás mellé téve a 13 Pro és az XS alig tér el méretben, mégis ezek a szögletes szélek rendkívül kényelmetlenné tették a kézben tartását. Nyomkodtam, próbálgattam, de végül csak nem tudtam megbarátkozni vele. Rátettem egy tokot is, az meg csak tetézte a bajt. Gyönyörűszép telefon, csodaszép, masszív, minőségi, de számomra rettenetesen kényelmetlen.
    Hála Istennek online vásárlás volt, szóval ment is vissza a feladónak.
    Az XS (X, 11 Pro) egy tökéletes méret. Ez az 5,8" nem tudom hogy jött össze az Apple-nek, de ki merem jelenteni, hogy telitalálat. Nem túl kicsi és nem is tepsi. Tökéletes arany középút. Nem egyszerű ezt megalkotni, de az Apple-nek sikerült. Kár, hogy erről a méretről és formáról le kell mondanunk, ha új telefont akarunk...
    Csak azért osztottam meg ezt a sztorit, hogy másnak, aki esetleg hasonlóképpen akar cserélni, mint én, az erre készüljön.
    Akinek meg hosszú ujjai vannak és nagy tenyere, netán eddig is Max modellt használt, annak meg a 13 Pro egy felüdülés lesz, örülni fog neki, tehát csak ajánlani tudom, tökéletes telefon.
    Viszont akinek fontos a méret, meg az, hogy ne húzza le a gatyáját, ha zsebre vágja, az maradjon az XS-nél. Vagy 11 Pro. Kár, hogy utóbbit már nem lehet újonnan kapni, csak néhány himi-humi boltban van. Ha megjelenne normális üzletben, hivatalos forrásból, normális áron, azonnal megvenném és még 2-3 évig telefoncseréről hallani sem akarnék :D
    Addig meg marad az XS, de előbb-utóbb úgyis eljön a váltás ideje, ez elkerülhetetlen. Vagy beíratkozok egy tenyér és ujjnövelő tanfolyamra és akkor jöhet a 13 Pro, de szigorúan a legvékonyabb Pitaka Aircase-szel! Hozzátéve, hogy a mai napig nagyon kedves teló számomra ez az XS. Bátran ajánlom annak, aki ilyet akar venni és jó áron hozzá tud jutni. Ez a méret, forma, tömeg és ergonómia már nem lesz meg az új iPhone-okban...

Új hozzászólás Aktív témák