- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
half333
őstag
Hogyan lehet beállítani hogy jelezze ill. ki mutassa az ikonnál a kis piros számmal h e-mail érkezett? Vagy azért nem jelez mert 3 fiók lett megadva?
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz half333 #13709 üzenetére
Hát az outlook azonnal megjön, a Gmail-t meg annyi időnként ellenőrzi, amennyire állítottad a begyűjtést. (minimum 15perc, maximum 1 óra) A Gmail-t nem lehet push-ra rakni, mert tiltja a google. Kivéve ha letöltöd a Gmail appot a store-ból, az az egyetlen amivel megy a gmail push.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz half333 #13711 üzenetére
Ha kézire állítod, csak akkor fogja jelezni, ha belépsz a gyári programba. Ha push-ra állítod, akkor azonnal jelzi amint megérkezik (nem kell hozzá belépni). Ha fetch-re állítod (mondjuk 15 percre) , akkor is jelez, csak mondjuk legrosszabb esetben 15 percre rá, mint ahogy megérkezik (itt sem kell belépni).
Tehát akkor is jelzi a Gmail-t ha a gyári programot használod, csak nem azonnal, hanem 15 perc múlva.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Végig olvastam így a hibákat és ezek után úgy érzem jól tettem hogy a 7.1.2-es rendszeren maradtam.
Ellenben mostanában egyre lassabbnak érzem a készüléket. Esetleg egy gyári visszaállítás megoldaná ?
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
half333
őstag
Érdekes,itt is egyedi hibák vannak,de én is meg vagyok eddig elégedve a készülékkel. Amúgy Bluetooth,az még mindig csak iPhone-okkal kompatibilis? Nem lesz javítás,ilyen téren?
-
half333
őstag
A dock hátterét le lehet cserélni? Mondjuk olyanra mint a ios 6-ban volt?
-
Noxy
veterán
válasz half333 #13725 üzenetére
Nem, csak JB-l lehet.
Amúgy minden iPhone-n csak azt lehet állítani, amit a beállításokban megtalálni.
Nincs kerülő út, vagy egyébb trükk.
Csak JB-l megy.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Van egy i4S-em ( 8gb ) az iTunes-ra dugva azt írja 1,14 gb az egyéb EZT valahogy tudom törölni?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Noxy
veterán
válasz viperabácsi #13728 üzenetére
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
half333
őstag
Csak nálam nem lehet viber hátterét változtatni? Csak szürke négyzetek vannak.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Ma processzort cseréltem a gépben, egy 3,2 Ghz-es P4-est cseréltem egy Core 2 Duo-ra. Gondoltam kipróbálom ezzel is a JB-t. Hát pillanatok alatt megcsinálta. Eddig meg mindig megállt 30%-on. Most az a kérdésem, hogy nem gond-e, hogy nem rögtön egy gyári visszaállítás után csináltam? Mert már jópár alkalmazást felraktam előtte, nem gondoltam, hogy most sikerülni fog a JB.Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
half333
őstag
Annyit szeretnék a JB-el kapcsolatban hogy igaz az ha egyszer megcsinálod,nem lehet vissza jailbreak-elni? Illetve utána tényleg nem lesz stabil a rendszer és h összeomlik? Van itt aki próbálta mindkét helyzetben az iPhone-t?
-
half333
őstag
Tegyük fel h sok zenét másik fel dropbox-ba,majd offline hallgatom őket,ezek telefonon is foglalnak helyet?
-
trobi28
addikt
válasz half333 #13734 üzenetére
Ahoz hogy ofline tudd hallgatni, le kell legyen mentve a telefonra, tehát tárhelyet foglal. Miért nem hallgatod online?
A JB-es kérdésedhez annyit, hogy amikor én úgy használtam, eléggé instabil volt, le is beszélek mindenkit róla aki a véleményemet kérdezi[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
half333
őstag
válasz trobi28 #13735 üzenetére
Köszi szépen! A kevés tárhely miatt gondoltam h lehetséges lenne úgy feltölteni,mint a dokumentumokat és a képeket,h offline is bírjam megtekinteni ill. meghallgatni,h a telón ne foglaljon helyet ha már létezik internetes tárhely. De,h érted h úgy használtad? Vissza csináltad? Úgy hallattam nem lehet. Mi történt mikor instabil volt? Még annyit,h ha dokumentumokat és képeket teszek fel,és ezt offline is meg bírom tekinteni,igyesen foglal helyet az iPhone-ban?
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz half333 #13743 üzenetére
Látom vizuális típus vagy
Hátha így megy:
Offline=tárhelyet foglal a készülékeden
Online=nem foglal tárhelyet a készülékeden, a szerveren vanAz ne keverjen meg hogy kis tartalmakat offline is meg tudsz nyitni, mert azt már letöltötte egyszer, és memóriába tartja.
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
half333
őstag
Igaz h vizuális típus vagyok ,rosszul fogalmaztam akkor,a lényeg az h feltöltöttem képeket,dokumentumokat,h legalább az ne foglaljon helyet (mivel nekem semmi sem elég ),és hogy a dropboxban internet elérése nélkül is tudja olvasni pdf,stb.,képeket nézegetni. De sajnos zene,videó így már nem működik,pedig mekkora áttörés lenne,Pl.:iPhone-k vagy hasonló nem bővíthető mobilok esetében.
-
half333
őstag
Új akkumulátor esetén kell csinálni azt a 3xtizen valahány óra töltést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest