Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
ugyanúgy kieshetsz a mózeskosárból. én nem smarttv-vel, hanem nassal jártam úgy, hogy kezdetben natív youtube támogatása volt. ezért is vettem. aztán a google valamit mókolt a lejátszás hardveres támogatásával, és onnantól nem működött. az intel pedig már nem támogatta azt a procit, amire a nas épült. driver hiányában a gyártó levette az alkalmazást az áruházából az érintett modellekre.
a hardveres támogatás nélkül pedig a nas nem igazán bírt a nagy bitrátájú videókkal.
így kénytelen voltam magamnak építeni egyet, de megmondom őszintén, nagyon nem szeretek 8-10 számítógépekkel eltöltött munkaóra után még otthon is linuxozni, meg a netet és a mant bújni. :|
és pl. tévéből nincs is diy.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
BE4GLE
aktív tag
Az Android nem egy speciális gyerek. Android fejlesztő vagyok, és jelentem, hogy nem a Google írja az appokat, hanem a fizető ügyfeleink íratják meg velem. Nyilván nem tudok minden tévémárkáról nyilatkozni, de pl. az LG-ről tudom, hogy van SDK-ja, amit lehet használni az alkalmazásfejlesztéshez. És az fogja lefejleszteni, akinek később bevétele lesz belőle.
Redmi Note 9 Pro
-
BE4GLE
aktív tag
Annyiban különbözik az Android TV a többi okostévé platformtól, hogy az okostévé-alakmazás fejlesztése összevonható a mobilalkalmazás fejlesztéssel. Tehát, ha neked van egy videómegosztó szolgáltatásod, akkor az android app fejlesztésével együtt, megvalósíthatod az Android TV appot is. De az a lényeg, hogy ezt TE a tartalomszolgáltató fejleszted le. Ha a többi TV platformon is meg akarsz jelenni, akkor azokra külön-küön meg kell csinálnod az alkalmazást. Ezek neked fognak pénzt termelni, szóval nem fogja a tévégyártó helyetted megcsinálni, és főleg nem fogja helyetted frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Everest / AIDA64 topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest