- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Jó lenne, ha már meg lehetne venni...
MZ/X
-
imibogyo
veterán
Az a kompozit video-out nem egy coax audio-out lenne? Csak a narancsszín miatt. A video jelé citromsárga szokott lenni.
Közben nézem az eredeti oldalt, de még nem találtam meg a pontos infót. Elég rossz a minőség, de szerintem ő is coax-ot mond.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Kicsúsztam szerk. időből. Az Alpha board képen CompVideo van.
Ha valaki tud valami 100%-os infót ne tartsa magában.DAYWALKER: igen közben én is észrevettem. De a színe zavaró. Ezek elvileg ilyen sztenderdek nem? Sárga - Video, Narancs - Coax, Fekete - Piros - Fehér esetleg aranyozva - Audio.
Vagy ez csak az általában van így és nincs rá szabvány?
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Szép,de milyen oprendszert lehet,érdemes rátelepíteni?Az SD kártyán lenne az op?
Kiváncsiságból megnéztem a 25 dollár a mai középárfolyamon 5774Ft.
Szerintem ma az ország nagy része ennél jóval kevesebből hozza ki a vacsoráját." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Kov1024
tag
-
lujó55
addikt
Jó kis kezdeményezés, de egyelőre szerintem használhatatlan. Viszont kísérleti jelleggel üdvözítő a dolog.
-
imibogyo
veterán
Mitől használhatatlan? (komolyan kérdezem)
Debian fut rajta meg Quake 3 szintű grafika. Szerintem TV mellé tök állat, főleg ennyi pénzért. Gondolj bele, hogy TV-zel és csak gyorsan rá akarsz pillantani a levelezésedre, szerintem erre a célra tökéletes. Szinte semmit nem eszik, mehet 7/24-ben.
-
ZCoyote
őstag
Már venném is a 35 dollárosat! Jöjjön minél előbb!
Romani ite domum.
-
addikt
Félreértés ne essék, nem érdemes a specifikációt egy mai telefonéval vagy egy androidos médialejátszóéval összevetni,
Miért is nem? Egy mai telefon/médialejátszó ennek a töbszörösébe (5-10-20x) kerül és legtöbbször a 720p-vel sem tud megbirkózni, nemhogy 1080p-vel. Médialejátszás szempontjából simán összehasonlítható azokkal és eléggé nyertes helyzetben van.
Egy szóval: kell
-
osztraksajt
őstag
Ha nadroidot lehet tenni rá, már hekkelném is bele egy DVD lejátszó házába.
-
dezz
nagyúr
Kár, hogy a középső képen csak egy vezetőréteg van megjelenítve, így olyan kis egyszerűcskének tűnik a NYÁK, ahhoz képest legalább is, amilyen valójában.
[ Szerkesztve ]
-
matyi94
senior tag
Jó ötlet, de én a helyükben az sd helyett egy cf slotot raktam volna rá.
Legyen szép napod!
-
Balinov
titán
egy tenlyeg linux laikusnak (hacsak android hasznalat nem minosul annak) elmondana valaki, esetleg 1-2 linkket is, hogy ezen milyen linuxot lehet majd futtatni? Az nagyjabol tiszta, hogy csak olyat, amibol van nativ ARM verzio, nade milyet lesz erdemes.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bambano
titán
instant get
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
copass
veterán
jézuskától kaphatnék egy ilyet!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
PistiSan
addikt
Nekem is kell egy ilyen, kap egy vinyót az oprendszernek, debaian mehet is rá karakteres felületen, torrent, samba, ftp szerver mehet rá gond nélkül nagyon hasznos ki cucc, már várom hogy itthon is lehessen kapni. A tápellátás hogy lesz megoldva? Eslet aktív usb hub, vagy van külső tápegysége?
-
dabadab
titán
"Azt hittem ftp-re nem árt a memória sávszél, meg az erős proci "
Az ftp gyakorlatilag nem igenyel semmi szamitast, meg memoriasavszelt sem. Mondjuk az, hogy az erosebb verzion is csak 10/100-as ethernet van, meg nincs sata, sokkal jobban behatarolja a hasznalhatosagat.
"Amúgy szerintem csak maga a pcb, vagyis a panel kerül ennyibe"
Nem, a komplett gep. Mondjuk tapja nincs, azt egy microUSB porton kapja, meg haz sincs hozza (kesobb lesz majd extra tartozekkent )
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
vanhalen
senior tag
FTP ok (bár szerintem attól IS függ, hányan használják egyszerre) de ez mi?:
"Nem, a komplett gep. Mondjuk tapja nincs, azt egy microUSB porton kapja, meg haz sincs hozza (kesobb lesz majd extra tartozekkent"
Nem tudom már, hogy (ha nincs se háza, se tápja, se semmi, csak egy nyomtatott áramkör a rá integrált elektronikával, némi SD-rammal, meg pár csatlakozóval) mi számít "komplett gépnek"
Én sem úgy értettem, hogy egy minden nélküli nyák csupán (PCB alatt )
[ Szerkesztve ]
-
mikej95
aktív tag
Ez pontosan mire jó, működhet-e teljes értékű netezős-videó nézős PC-ként? Ja és az OS?
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
dabadab
titán
Ezen a ponton meg kapni se lehet
Egyelore hatarozottan fejlesztoknek ill. oktatasi celra szant cuccrol van szo, sima vegfelhasznalo ezzel meg egy darabig nem nagyon fog tudni mit kezdeni.
A 128 MB RAM meg a 700 MHz-es ARMv6 amugy is keves egy modern, teljeserteku browsernek. XBMC portrol esett par szo, de egyelore semmi konkretum nincs arrol, hogy egyaltalan eleg-e neki a rendszer (itt leginkabb a memoria lehet problemas, mondjuk az eredeti XBMC a 64 MB-os Xboxra keszult).OS meg termeszetesen Linux: GNU/Linux mar most van, Google/Linux (aka Android ) temaban nem tudom, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
noisia
aktív tag
Én egy picivel több pénzt is kifizetnék, mondjuk 512 ramért + 1ghz cpuért. Legyen 50 dollár és már megérné ... Lehet veszek egy ilyet netezni, hogy ne a nagyvas fogyassza az áramot meg a pénzt, amikor nincs is rá szükség ...
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Srodney
senior tag
nekem tünt fel csak hogy nem ddr akárhanyas hanem sd-ram van rajta?!?!?!....hát azért manapság....afenetudja... (vagy félreértettem vmit?!)
-
Arena87
aktív tag
Ha egy q3 elfut alatta akkor egy Opera vagy chrome vagy bár mi más böngésző nehogy már ne fusson el rajta.
De ha még se akkor is tudod használni opera mini-t/phone-t. Amúgy a srác is mondta, hogy böngészni is tudsz rajta.
Én mondjuk egy 100$ fizetnék egy ilyenért, ha lenne rajta még egy sata és egy jobb háló kártya.[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
dabadab
titán
"Ha egy q3 elfut alatta akkor egy Opera vagy chrome vagy bár mi más böngésző nehogy már ne fusson el rajta."
A Q3 joval kisebb problemakort oldott meg es ehhez joval kevesebb eroforrashoz volt szuksege, mint egy modern browsernek. Az Opera pl. most nalam 830 MB-ot eszik, ez egeszen biztosan problemat okozna egy 256 MB-os rendszernel
Egyebkent persze, valahogy biztosan lehet rajta bongeszni (a karakteres lynx egy 386-oson is siman futott, a kicsi Operak is siman futnak mindenfele, ennel akar gyengebb telefonokon is, sot, Commodore 64-re is van browser), a hangsuly most itt a teljesertekusegen volt, hogy ahhoz ez keves.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
-
törölt tag
És tessék mondani, ezen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest