- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Még szerencse, hogy az árvíz előtt sikerült 2db 2TB-os WD külsőt szereznem pofátlanul alacsony áron. Gondolkodtam, hogy az egyiktől megszabadulok (nyerészkedek ), de inkább úgy döntöttem, hogy jobb lesz megtartani tartaléknak, ha egy másik vinyóm megadná magát. Ugye, ha gari miatt valamelyik korábbi vinyó elszállna (2x2 TB van NAS-ban), akkor nagy eséllyel a régi árát adnák vissza, minthogy cserélnék. Így van tartalék 2db új vinyóm.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
micimacko
aktív tag
Én úgy emlékszem, hogy volt erről egy topic...hogy ha nem tudják javítani, vagy nem cserélik, akkor az eredeti vételárat adják vissza, s ezt több bolt is kihasználta. Nem cserélték a vinyót, hanem egész egyszerűen visszaadták a korábbi vételárat.
-
micimacko
aktív tag
Erről beszéltem...ezt használta ki 1-2 bolt. Azt mondták, hogy nem tudják cserélni, ezért visszaadják az árát. De ezzel csak rosszul járt a vevő, mert abból a pénzből már feleakkora vinyót sem tudott a vevő venni. Simán el tudom képzelni, hogy a köcsögök utána meg gariztatták a gyártónál, és az újat eladták rendes áron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Gold 18TB 3.5" 7200rpm 256MB SATA GARANCIÁLIS
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- ORICO M2P2-C3-C NVME M.2 SSD Duplicator Klónozó olvasó állomás
- Adata Legend 710 1TB GARANCIÁS!
- HP ProLiant DL ML Gen8 Gen9 Gen10 SFF 2.5" SAS SATA HDD SSD Caddy tray keret tálca 651687-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest