Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    válasz -STIKE- #10253 üzenetére

    Szerinted mi nem ezt szeretnénk??? Még a végén úgy jön ki hogy mi vagyunk a hibásak, ragyogó Zyllion sikerült elindítani a vitát!
    Senkivel nem volt még bajom, csak vele.. Elindulunk 1versenyen ahol a start csak aszfalt és fal között indul(magyarán nincs fű,bukótér) ő az első én a második elindul a verseny és mindenki szeme láttára elém fordul és összetör, utána szépen megválaszolja, hogy ő csak le akart húzódni mert nem szereti ezt a versenyt, könyörgöm ha látja hogy 1jó km-ig nem tud lehúzódni hogy feladja, mért a startnál forgolódik.
    A többi esetbe (nem csak velem csinálja) hogy ha kilököd véletlenül,vagy hozzáérsz, fogja szembefordul és összetör, írtam neki hogy ez a megoldás és elismeri hogy igen.. Nincs miről beszélni.
    Az már más eset hogy hívtam cod4ezni nem is volt vele semmi baj.... Aztán beszólogat a nála sokkal idősebb embernek történetesen 28éves havernak,hogy de szarul játszik már.
    Azóta fel se jön, de érdekes. Ott dave neven fut és 15éves, Gridbe ő apuka :N valahogy csak nekem zavaros ez a történet??
    Mindezeket nem volt kedvem leírni, de ha már én meg Set vagyunk a hibásak akkor derüljön már ki hogy ő se 1szent. És OFFolni se szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák