Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haxy27

    aktív tag

    válasz PPeter #1519 üzenetére

    igy már megfelel te másodikos ;] ?

    Van egy NEC AD7173A és AD7170A dvd íróm. A gyári firmwarevel és az újabbakal is tökéletesen megír minden lemezt de visszaolvasni csak a legújabbal tudja őket.
    No persze nem mindegyikkel van így mert van amit rendesen vissza olvas. viszont ameik lemezt nem olvassa vissza a régi firmwarevel azt nem tudom lemezről lemezre vagy képfájlba és onnan ki írni az újabb firmvarevel sem annak elenére hogy az újabbal már olvasa. Azért mert simán túlírja a lemezt olyan mintha nem venné észre hogy az adat a másikról elfogyót már, és le kéne zárni a lemezt. De merevlemezről tökéltessen ir.
    Még valami azokat a lemezeket amelyeken nem látja az adatokat a régifirmwarevel azokat a powerdvd progi lejátssza és az ISOBooster is olvassa, ugyanabban a meghajtóban. Az új firmvarevel AD7170A 1.04 és a AD7173A hoz a 1.03 firmwarevel már olvassa és a merevlemezre is másolhatom. de lemezről lemezre még gyorsmásolással sem lehet másolni.
    Még egy észrevétel bár ezt nem tom nem biztos hogy az író hibája. A CD lemezt ami 52x és az író 48x azt csak 32x sebesével írja de mindegyiket elrontja és ez csak irás után mikor tesztelem a lemezt akkor derül ki. de 8x sebesével jó. A lemez TDK eredeti igaz jó átlátszó a lemez. Most ennyire le romlott a CD anyagminősége vagy nem tud az íróm már cdt írni, pedig még fél éves sincs. Ja és mind a kettőnél ugyan az a jelenség

    A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!

Új hozzászólás Aktív témák