Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Hrabo86 #1077 üzenetére

    Lényegtelen ennyit a garival foglalkozni, akinek kell perkálja ki a felárat, többinél meg számoljon szimplán azzal, hogy nincs vagy nem ér sokat a boltival. Amúgy probléma esetén meg kell kérdezni a TMX-et a korábbiak alapján és le van tudva, de addig őket is csesztetni fölös, hogy most mindenki küldözgesse az imei-t, főleg, ha jól működik.
    Eddig amúgy is kb mindenki magának javította a telóit a fórumon más típusoknál is Xiaomi/Poco vonalon, ha gond volt, mérlegelni meg mindenki tudja, hogy megéri-e neki szokás szerint a harmad felárat kicsengetni emiatt.

    Kupon: ott írja alul a discount kódot, leviszi 325-re. Szerintem nem érdemes számolni már mással, max azért lesz olcsóbb, mert "elavult" lesz addigra és első negyedév körül már jönnek az új modellek és előrendelések. BF-en és november, december körül szokták kiszórni a készleteket, de 5e ft-on ide-oda rugózni fölösleges hónapokig.

    Hivatalos forgalmazás: mivel hivatalos, ezért náluk lenne a legdrágább, nincs hatással az árakra. Csak azért tűnik ármérséklőnek, mert mire bekerül a kínálatba egy komolyabb modell idahaza, már javarészt fut is ki. Nem hiába vannak még 2 éves szériákból készleteik Xiaomi-ból is még.

    .

Új hozzászólás Aktív témák