-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Szerintem sem volt akkora nagy cucc, a PS5 event, de mivel egyszerre adtak viszonylag nagy adagot, és ràadàsul a màjusi inside nagy csalódàs is volt így nagyobbat szólt. Voltak persze jó jàtékok, mint a Póki, HFW, meg a Ratchet.
Amit tudunk a júli eventről hgy lesz Halo, meg Forza Motorsport.
Pletyka Fable meg Perfect Dark, esetleg egy kis Hellblade.
Igazàból azt nem tudom hogy ezeknek mennyire lesz keletje, mert tegyük fel ezt mind megmutatjàk, aztàn a jàtékosok elintézik egy "hüm"-mel akkor igazàból nincs miről beszélni. Ezekből a Motorsport, amihez valami közöm van. A többi vagy nem érdekel, vagy kimaradt és pótolni sincs kedvem.Egyébként mindegy mit csinàlnak mert Horizon meg Ori 3 miatt kell egy SX.
Ratchet, Póki miatt meg egy PS5, úgyhogy remek lesz a nextgen.Szerk.
Fable még érdekelne is ha tényleg rebootoljàk.Szerk. 2
Kit tennél Phil helyére? Néha azért előfordul hogy nem mond hülyeséget.
(a Control miatt még mindig haragszom)[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
nem szólt akkorát,mint egy 16-os e3, de megtöltötték az 1órát AAA-val,mint pl.:
Demon's Souls
Spiderman
GranTurismo
Ratchet
Horizon FW
Returnal
Resi 8
Ghostwire Tokyo
Deathloop
Hitman 3
NBA
Pragmata
Project Athia (FF XVI?)ezen kívül kisebb projektek + a gép reveal...tökmindegy neked melyik software tetszik vagy nem tetszik, mutass már nekem egy idei hasonló minōségū ~1órás eventet : ) ezt maximum a júliusi xbox game studios event fogja tudni vagy a következō ps event. ha ezektōl is nagyobb durranást vársz akkor idén csak csalódni fogsz
u.i.: nekem egy problémám volt vele,hogy kevés volt a ratchet féle nyers gameplay
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Crypto Trade
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Playstation 5 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4 Kontroller
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest