Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    Hát srácok, nincs szerencsém ezekkel a k....ott fejhallgatókkal.
    Nova pro wireless 115k, alza-nak küldöm vissza, mert ez még rosszabbul szól playstation 5 és Bt-on is. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen moslékokat gyártanak manapság. Nagyon sok fejhallgatóm van, de ugye ezt azért vettem, mert a pulse egy idő után nagyon kényelmetlen, de most is ugyanaz, illetve még rosszabb.
    Amit a pulse-ban hallok, azt ezen a "csúcs mesterműnek" nevezett izében, nem hallani.
    Nem hallani a gumik hangját, a motor, mintha nem is az autóban lenne, a 3D hangok nem léteznek.
    És mindezt úgy kell hallgatni, mint egy 1000 forintos ócska minőségű fülesben.
    Tehát cserélgettem játék közben és a 80 ezerrel olcsóbb pulse oda-vissza tönkreveri ezt a Nova fost. A dobozon meg rajta, hogy mestermű 10/10 :DDD

    Na de vittem a fejest elég komoly hangkártára is pc és iphone pro max 14-en is komolyan úgy voltam vele, hogy legszívesebben porrá zúznám, mert annyira szarul szól és ezen a beépített EQ és a sonar is még csak rontott az egészen.

    Én, nem tudom, hogy ez valóban így szól-e, vagy egy hibásat sikerült kifognom, mert egyébként a neten dicsérik, de ez a fejhallgató nemhogy 115 ezret, de inkább a stellseries-nek kelenel fizetni, hogy én ezt hallgassam.
    Valami elképesztő dologra számítottam, helyette kaptam szokol hangzást és az Inzone H9-et is visszavittem, mert játék közben nem azt nyújtotta, amit az olcsóbb pulse, de az legalább Hifi-ben elég jól adta magát, viszont ez az Nova egy nagy pénzlehúzás süketekenek.

    Senki ne vegyen ilyet. 10/10? Nem ez -10/10

Új hozzászólás Aktív témák