- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Cicero #231165 üzenetére
Szia,
Ha erről van szó: Fortnite 2000 V Bucks Neo Versa Bundle akkor CUH-7216B
Vagy van ilyen CUH-7202B [link]
Bár ez a 7202 nekem új. De elvileg 72** a Versa bundle[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Arcképgyáros
válasz Cicero #231179 üzenetére
Hol van még a december... Most vettem PS4-et és ha játszani akarsz akkor igen. Jó áron fogj ki valamit aztán sokat nem buksz rajta. Először a PS5 úgy is drága lesz... akkor meg azért nem veszel mert porszívó kivitel lesz az első kiadás, vagy majd a Pro-t akarod megvárni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Cicero #231189 üzenetére
Ha tudod hogy akarsz majd PS5-öt is, akkor nem érdemes, esetleg egy használtat jó olcsón. De ha eddig nem volt időd játszani, akkor van mit pótolnod, szóval vehetsz most egy PS4-et, aztán PS5-öt majd évekkel a megjelenés után. Addigra kiforrottabb lesz, látni fogod hogy maradni akarsz-e PS vonalon vagy kipróbálsz inkább egy Xboxot.
-
Arcképgyáros
Ha bejön nekem a PS márpedig eddig bejött akkor biztos kihúzom majd a PS5 Pro ig mert ha már lúd legyen kövér alapon... amúgy megy csak hétvégi játékos vagyok. Egyébként jó áron vettem szóval teljes áron lehet skippeltem volna még 1 darabig amíg nem találok egy best buy pro-t mert a volt a cél, viszont így slim lett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ha nem egy év múlva szeretnél játszani hanem már most, akkor érdemes venned PS4-et. A PS5 elvileg visszafele kompatibilis lesz, ergo ami játékot addig megeszel, azt ott majd tudod is folytatni. Anyagi megfontolásból persze kevésbé éri meg ha úgy nézed, de ez a hobbi amúgy sem az olcsóságról szól.
-
.LnB
titán
Bocsi. Úton voltam, nem tudtam rendesen kifejteni.
Most is csak röviden. Nem éri meg az anyagiak miatt. Nagy bukó lesz most már egy Pro-n. Esetleg várd meg a PS5 hivatalos részleteit. Vagy magát a PS5-öt. Ha kiderülnek a konkrét dolgok az 5-tel kapcsolatban, akkor lehet, hogy sokan már akkor el fogják adni a 4-et. Ezáltal le lesz nyomva az ára rendesen. Vagy vegyél akkor, és akkor kevesebbet buksz rajta. Vagy inkább várj az 5-ig.
A hivatalos PS5 infók lehet, hogy februárban meglesznek. Szóval nem nagy idő.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest