-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz #53366784 #193230 üzenetére
Elgondolkodtam amúgy, ha nekem múlna rajta 18 rongyom:
-Írnék Szandinak, hogy légyszi utalja már vissza, mert béna voltam, és véletlen volt.
-Ha Szandi azt válaszolná, hogy sajnos nem teheti, akkor "megfenyegetném".
-Megírnám neki, hogy Figyu cica, vagy visszautalod, vagy megkereslek, és olyat teszek veled, hogy hálából, önként oda adod utána azt a 18 ezret.Persze a fenti sztori feltétele, hogy Szandi mminimumm így néz ki: [link] És valóban egy magyar hölgy. Mert ha ott a helyszínen derülne ki, hogy Szandi igazából Laci, akkor azért zavarba jönnék rögtön. De hát 18 ezer az 18 ezer...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest